2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خدا خیلی خوبه حرفمو میفهمه

عزیز دلم من اصلا از حالت خبر نداشتم که دلیل اینهمه افسردگی چیه تاپیکاتو خوندم قربونت برم فهمیدم مادر عزیز تو از دست دادی الهی بمیرم واسه دل کوچکت خیلی گریه کردم الان. به خدا حالتو میفهمم به خدا میفهمم چی میکشی ولی تو رو روح همون مادر عزیزت از فکر خودکشی بیا بیرون دورت بگردم.

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
بخدا خدا مهربونه خدا خودش میفهمه چرا

خخخ خودتو گول نزن هیچ دلیلی واسه خدا قانع کننده نیست در رابطه با خودکشی ی راست بدترین حا نصیبت میشه

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
توروخدا یه چیزی باشه خلاص شم فقط توروخدا

اون دنیا بیچاره ای 

نکن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

توروخدا یه چیزی باشه خلاص شم فقط توروخدا

خلاااص نمیشی میفهمی نمیشی نمیشییی الان فکر می‌کنی ولی میبینی نخیر

دوست خودمم عین ت بود وقتی میخواست بمیره التماسش میکرد نجاتش بدن دکترا و من جز نگا کاری از دستم بر نمی اومد زحر کش شدم تا فوت شد چ برسه بعدش

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
اولین باره سخته مگه؟

تو که انقد دلت پاکه میگی خدا مهربونو خوبه ذاتت انقد پاکه به این چیزا فک نکن همیشه بهترینا بعده سختیای زیاد میاد من دیدم بعده سختیا یهو به همه ارزوهات میرسی 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود......