2777
2789
عزیزم تو سنی نداری همه ی نوجوونا همینجورن همشون چون به عاقبت کارشون فکر نمیکنن میرن اکثرا خودکشی میک ...

اگر عقلم اندازه یه نوجون بود مطمئنن زندگیمم هیلی فرق میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این آیدی من 

میتونی بهم پیام بدی باهم حرف بزنیم،☺️

آیدی من تو ایتا.

@nafas_aseman_313

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

عزیزم شاید هیچکدوم از ما نمیتونیم درکت کنیم چون هیچ کدوم از درد دل تو خبر نداریم از رنج روحی که الان میکشی 

خودم واقعا یه جا بریدم میخواستم این کار رو انجام بدم اصلا حرف هیچ کس برام مهم نبود  ولی یکی که نمیدونست و نمیشناختم  اتفاقی داشت  برام یه چیزی تعریف نیکرد 

میگفت وقتی میخواسته این کارو کنه همش یه صدایی تو گوشش میگفته از کجا میدونی عذابی که قراره اون دنیا بکشی از این دنیا بیشتر نباشه؟ 

مرگ خیلی سخته عمر کوتاهه شرایط این جوری نمیمونه جز خودت هیچ کس نمیتونه خودتو آروم کنه یکم آروم شدی برو پیش روان پزشک خودمم رفتم داروهاش خیلی به آدم کمک میکنه وابستگی اینا هم دروغ میگن نمیاره  مثل این میمونه یه بار خیلی سنگینی رو دوشته کمرت داره میشکنه ولی اون مثل یه سبد کمکت میکنه بار هاتو به عنوان کمکی رو دوش اون بذاری 

و تو این مدت کمکت میکنه قوی تر بشی 

اگه میخواستی درد و دل کنی من هستم عزیزم 🩷🫂

عزیز دلم لا اقل با ما حرف بزن

هی نگو خود کشی خود کشی 

حرف بزن تخلیه کن خودتو

این همه آدم از این طرف داریم بال بال میزنیم حتی یه تعداد از دوستان آیدی دادن حرف بزنی باهاشون خوب دورت بگردم خواهر گلم حرف یکی مونو گوش کن دیگه

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
من حتی دیگ ارزوهامم نمیخوام

میدونم چون الان خیلی ناامیدی میگی منم به این حد از ناامیدی رسیدم به خودکشی فکر نکردم ولی ارزو کردم که بمیرم ولی پس درکت میکنم که میگم. وقتی صبوری کنی خدا جواب صبرتو میده 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 
عزیزم شاید هیچکدوم از ما ننیتونیم درکت کنیم چون هیچ کدوم از درد دل تو خبر نداریم از رنج روحی که الان ...

نمیزارن برم روانپزشک نمیزارن لباس رنگی بپوشم نمیزارن باشگاه برم نمیزارن نمیزارن 

ازت می‌خوام فیلم فردا رو حتما ببینید 

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛