2777
2789
عنوان

واقعا پسرا عجب رویی دارنا

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 28 پست
من اقام ،چرا خودتون فریب میدین!! فرهنگ سازی و رواج اشتباه ندین و نرین سمت ارتباط با پسرها در این سن ...

ممنون

اما از من گذشته رفته یعنی دیگه ناراحت نمیشم جدایی پیش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم از من گذشتهبه سن هم نیست عقل ادم

سن هست الکی توجیه نکنین خودتون ،و خودتون میخواین  با سن ۱۶ سالگی پرت بشین پرتگاه میل خودتون ولی وجدان داشته باشین ارتباط با پسر ها خارج از سن ۲۵ تا ۲۷ ترویح و فرهنگ سازی اشتباه نکنین

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

@مامان_حانیه_خانوم‍ این نتیجه رواج و فرهنگ سازی های میشه هیچ وقت اینجا باید بگین ۱۶ ساله اش میگه آب ...

وا من کی گفتم کسی که 16 سالشه میتونه با پسرها ارتباط بگیره؟ بارها تکرار کردم که هر نوع رابطه با جنس مخالف زیر 18 سال اشتباهه

چرا هی حرف میزاری دهنم😐

I will always love you❤️💖💗

وا من کی گفتم کسی که 16 سالشه میتونه با پسرها ارتباط بگیره؟ بارها تکرار کردم که هر نوع رابطه با جنس ...

چون عدد گفتن هاتون اشتباه و هیچ وقت گفتن هاتون فقط ۲۵ تا ۲۷ زمانه الان

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

چون عدد گفتن هاتون اشتباه و هیچ وقت گفتن هاتون فقط ۲۵ تا ۲۷ زمانه الان

خب منم که گفتم با احترام با نظرتون مخالفم به نظرم بعد از 18 سالگی هرکس  «تاکید می‌کنم که هر کس که به بلوغ رسیده باشه و شرایطش رو داشته باشه نه همه!» میتونه ازدواج کنه به شرطی که کیس مناسب هم داشته باشه

حالا ممکنه یکی تو 20 سالگی همه جوره آماده باشه یکی تو سی سالگی برای هر فرد متفاوته

چون ممکنه یه نفر از همه لحاظ موقع ازدواجش باشه،سنشم که سن قانونیه، چرا میل خودش رو سرکوب کنه

حالا شما میگی من عددهام اشتباهه عددهای شما درسته؟ اوکی، من به نظرت احترام میزارم ولی باهاش مخالفم

اگه شما هم با نظر من مخالفی فقط کافیه ازش رد بشی نه این که با نسبت دادن خیلی چیزا به من یا گذاشتن حرف تو دهنم بخوای حرف خودتو به کرسی بنشونی،کار خوبی نیست

I will always love you❤️💖💗

خب منم که گفتم با احترام با نظرتون مخالفم به نظرم بعد از 18 سالگی هرکس «تاکید می‌کنم که هر کس که به ...

شما مخالف من هم باشین مهم نیست قابل احترامین ،مهم اینه ک آسیب ها نداشته باشن دختراا!! چون جنس شون ظریف هست و احساس هاشون بالا هست ذوق و شوق هاشون سریع آسیب میبنین چون جنس پسرا ندارن ،هم جنس هاتون هستن نباید اصلا شما بعضی ها ببینیدشون ،چون شما متوجه نیستین الان اون بعضی ها ک میگین انگشت شمار شدن و هستن نه همگانی

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

خب منم که گفتم با احترام با نظرتون مخالفم به نظرم بعد از 18 سالگی هرکس «تاکید می‌کنم که هر کس که به ...

شما هیچ وجه تون میشه همگانی پس متوجه بشین لطفا رواج فرهنگ سازی اشتباه ندین حال وضیعت جامعه ما خوب نیست بفهمین درکش برسین همگانی بحرفین همیشه کلا بگین ارتباط یا سن مخالف زیر سن ۲۵ و ۲۷ در زمانه الان اشتبااه!!!! وجدان داشته باشین

فقط ارتباط پاک سالم مثبت