2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جدای از مذهبی بودن

روح انسانی که خودشو کشته تا زمانی که زمان مرگ واقعیش باشه تو عذاب میمونه.

نکن گلم. به خودت آسیب نزن

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
هزارتا دلیل داره اولیش بی مادریه دومیش پدر بی مسولیته

پدرت بی مسئولیته توچرا باید خودتو بکشی؟؟🤨

🤔مادرت کجاست عزیزم

حالا خودتو کشتی تموم مشکلات حل میشن؟؟

نمیشن که 

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
قرص برنج بخور نمیتونن نجاتت بدن ولی یکی ک خورد هی می‌ره خواب مامانش میگه جام بده برام نذر کنین خودد ...

نگو خببب

زجرکامله تا لحطه اخر عذاب میکشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

لطفن آنقدر مسخره بازی درنیارید ،نمکدون های سایت.

یه درصد احتمال بدید راست چی میشه مثل انسان رفتار کنید شاید این بنده خدا واقعن دلش گرفته.

به ته خط رسیده .

اسی شما افسردگی داری ، وگرنه مشکلات برای همه هست ، هر کس به یه شکل

اول به این فکر کن که اگه یه درصد طی خودکشی نمیری و فقط ناقص شی،باید یک عمر بی حرکت یه جا افتادن و عجز مطلق رو تحمل کنی و روزی صد بار دق کنی که خودتو از چاله به چاه انداختی و کاری هم از دستت برنیاد.

پس عاقل باش و مثل یک جنگجوی زمین خورده دوباره پاشو و از نو برای زندگیت بجنگ‌.تا روزی که زنده ایم با وجود تمام مشکلاتمون محکومیم به جنگیدن.پس لطفا مثل ترسوها جا نزن.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

آره دیگه راه حلش اینه مواد فروشا میفروشن😂😂😂😂

😂😂😂🗿این چه راه حلی بود گفتی بهش

الان تاپیک میزنه میگه کسی ساقی میشناسه😂😂🤨

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
دلیلاش زیاده منطقیم هست فقط دنبال روشش میگردم

دختر خوش قلب مطمئن باش خدا برات چيز هاى خوبى در نظر گرفته خواهش ميكنم نا اميد نباش بشين قشنگ توضيح بده برام خالى شي كمكت كنم خوب شي اينجا دوست ندارى بهت آيدى بدم 

عزیزم عزیزدلم بیا اینجا حرف بزن درد دل کن مشکلتون بگو یا با دوستی کسی حرف بزن ولی خودتو کشتن اصلا راه حل درستی نیست

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر