2777
2789
عنوان

قلبم داره میترکه..

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 101 پست
چند روز بعدش از طریق دوستای مشترک مون دوباره همدیگرو دیدیم ب خیال اینکه مشکل مون حل بشه رفتم  ...

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عین دیونه ها شده بودم میگفتم ینی چی عاشق نشدی مگه همه عاشق میشن  مگه تو هرروز نمیگفتی عاشقت ...

آخی الاهی حق داری

ولی برات خوشحالم شدم بهتر که طرفتو زود شناختی خدا رو شکر کن که بهم خورد کاش برای منم بهم می‌خورد و به ازدواج نمیرسید

چند روز بعدش از طریق دوستای مشترک مون دوباره همدیگرو دیدیم ب خیال اینکه مشکل مون حل بشه رفتم  ...

چه جالب. دقیقا چند روز پیش همین اتفاق برای دادش من با نامزدش افتاد و زد زیر همه چی

همش میگفتم خدایا چی شده گوشیمو روشن کردم دیدم برام نوشت سلام جوابشو دادم گفت من دیگه نمیخوام رابطمو ...

وا ینی چ؟

‍‌و‍‌ #ف‍‌ا‍‌ض‍‌ل‍‌ا‍‌ب ه‍‌ـایی ب‍‌ا ف‍‌ا‍‌زِ ل‍‌ـ‍‌او...🗿🧃
دقیقا  ولی چطور ممکنه یکی هرروز بهت بگه عاشقتم. و بعد بگه عاشقتم نبودم خدافظ

عین ماجرای من برا منم پیش اومد عزیزم اون آدم تعادل روانی ندارد مطمعن باش به احتمال زیاد ال اس دی و ریتالین میخوره این جور آدما روانین و شرایط روحیشون خیلی خرابه

🥀خدایا الان بیشتر از هر زمانی نیاز دارم به آرامشی از جنس خودت بی نظیر؛یگانه؛بی همتا.....🥀
بعد گفت رابطه جنسی نداشتیم ک بهت تعهد داشته باشم 

از اولشم بخاطر رابطه جنسی خواسته با قول و قرار های ازدواج خامت کنه یهو افتاده تو تور دیده میتونه با یه دختر دیگه رابطه جنسی داشته باشه بدون اینکه بخواد ازدواج کنه و تعهد داشته باشه 

زد زیر همه چی 

شما هم فراموشش کن بهتر که نشده چون قصدش ناپاک بوده

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

میدونم حالت بده ولی رفت به جهنم بخدا ببین کی بهت گفتم اون لیاقت نداشت زیادی بهش بها دادی خودشو دست ب ...

ارع دقیقا 

اشتباه من بود ک این آدم سطح پایین رو تو زندگیم راه دادم ولی همین آدم منو له کرد رفت 

🕊️ free