2777
2789
عنوان

قلبم داره میترکه..

| مشاهده متن کامل بحث + 2614 بازدید | 101 پست

داداش منم با یه دختر خانم چند سال دوست بود پارسال رفتن خاستگاری بابای دختره راضی شد یه شب خابید صبح گفت نمیخامش هرچقدر حرف زدیم اصرار کردیم گفت نمیخام و تمام خییییلی واسه اون دختر ناراحت شدم واسه خانما خیلی سخته ولی از این متعجبم که یک سال گذشته و دختره هنوز با داداشم حرف میزنه

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره آشنایی بوده. در دوره آشنایی جدا شدن مشکلی نیست و بار حقوقی نداره. خود خانواده ها خواستن

دوست ندارم بگم برای خودتون اتفاق بیفته ک اینجوری نگی

دوره آشنایی طی شده بود و اومدن خواستگاری رسمی 

یعنی فکراشو میبایست کرده باشه 

🕊️ free
خودت ی نگا ب تاپیکات بنداز...

اول آشنایی با همین ایشون بود که دوسه روز غیبش زد منم بیخیال شدم بعد برگشت گفت ی مشکلی داشتم تو خودم حلش کردم این تاپیک هم مال همون وقته

تو شرایطی نیستم ک بخوام خودمو ثابت کنم ممنون از درکتون

🕊️ free
اول آشنایی با همین ایشون بود که دوسه روز غیبش زد منم بیخیال شدم بعد برگشت گفت ی مشکلی داشتم تو خودم ...

منم نخواستم ثابت کنید..اولم گفتم که حتما مربوط به ایشونه تاپیک کات و ... امیدوارم دلت اروم بشه و به آرامش برسی و بهترینها برات رقم بخوره.

دارم با گریه براتون تایپ میکنم  این هم بگم از لحاظ ظاهر و سطح مالی ما خیلی از اونا بالاتر بودی ...

وای دختر چقدر جریانت شبیه من بود تنها تفاوت این بود من ب خانوادم نگفتم و اینکه بهم نگفت عاشقم نیست فقط گذاشت رفت و خیانت کرد تا سه ماه فقط باهاش کلنجار رفتم آخرش خسته شدم رفتم اونم ب ماه نکشیده تو بیوش زد مرید با اسم یه دختر دیگه .انگار من براش هیچ بودم کلا. این آدم از من خیلی پایین تر بود من بهش اعتماد بنفس دادم .با التماس اومد با ادعا رفت

دقیقا  ولی چطور ممکنه یکی هرروز بهت بگه عاشقتم. و بعد بگه عاشقتم نبودم خدافظ

عزیزم سخت نگیر واسه من ک میگفت واست میمیرم اخرش با ی دختر ۳ سال بزرگتر از خودش بهم خیانت کرد بعد ۴ سال عشق عاشقی و بالا پایین

بهش گفتم چرا اینکارو کردی میگفت نمیدونم

شکستم خیلی قضیه واسه ۲ ماه پیشه ولی فهمیدم ک اصلا لایق ثانیه ای افسوس و ناراحتی نیست 

بریدم ازش بدجوری منی ک واسش میمردم الان حتی از اسمشم حالم بهم میخوره

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ...  از ماست که بر ماست ...
دقیقا  ولی چطور ممکنه یکی هرروز بهت بگه عاشقتم. و بعد بگه عاشقتم نبودم خدافظ

اسی طبق تجربه احساس میکنم مشکلی داره که نمیخواد زندگیت رو به پاش حروم کنی و این حرفها از ته دلش نیست

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫