2777
2789
عنوان

خرید سکه گرمی از دیجیکالا

44 بازدید | 10 پست

سلام من ۲۰ تومن بیشتر ندارم چون استفاده نداره میخواستم باهاش سکه گرمی بگیرم اما نمیدونم از چه نوعی ، کیا خریدن؟ میخوام ازین به بعد پول اضافه دستم اومد اینکارو باهاش بکنم ولی نمیدونم کدوم فروشش در اینده راحت تره ، کسی اگر میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلای دست دوم در حد یک گرم و خورده ای توی دیوار پیدا کنید با فاکتور توی طلا فروشی معامله کنید نه ضرر ...

اخه من ۲۰ سالمه، نمیتونم اینکارو بکنم 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

از برنامه میلی هم خرید کنی خوبه هرزمان بخوای تا چندساعت بعدش پولت رو ب قیمت روز طلا برات واریز میکنه

اخه نمیخوام برداشت کنم ، میخوام بمونه برای اینده 

طلا بهتره حداقل فاکتور داره

سکه فاکتور نداره یعنی؟

اخه نمیخوام برداشت کنم ، میخوام بمونه برای اینده

خب هرزمان ک خواستی میتونی برداشت کنی خوبیش اینه اجرت و اینا نداره من خودم اینکارو دارم میکنم حس میکنم طلای فیزیکی اجرت داره 

اخه من ۲۰ سالمه، نمیتونم اینکارو بکنم

سلام ببخشید چرا نمیتونی فاکتور به نام خودتون بزنید؟

فکر کنم مغازه دار آشنا باشه بتونی .یعنی با خانواده بری ولی فاکتور رو بگن به نام خودت بزنن.

دیگه اسم نمیزنن که می‌نویسن خانم فلانی