سلام من ۲۰ تومن بیشتر ندارم چون استفاده نداره میخواستم باهاش سکه گرمی بگیرم اما نمیدونم از چه نوعی ، کیا خریدن؟ میخوام ازین به بعد پول اضافه دستم اومد اینکارو باهاش بکنم ولی نمیدونم کدوم فروشش در اینده راحت تره ، کسی اگر میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طلای دست دوم در حد یک گرم و خورده ای توی دیوار پیدا کنید با فاکتور توی طلا فروشی معامله کنید نه ضرر ...
اخه من ۲۰ سالمه، نمیتونم اینکارو بکنم
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
از برنامه میلی هم خرید کنی خوبه هرزمان بخوای تا چندساعت بعدش پولت رو ب قیمت روز طلا برات واریز میکنه
اخه نمیخوام برداشت کنم ، میخوام بمونه برای اینده