2777
2789

رسم ما صفر تا صد با دختر ،اونم از نوع تجملاتیش ، فقط تی وی میز تی وی ، لوستر ، کنسول و اینه با پسر ، ما اگه پسر هم جهیزیه بیاره باز کاری به پسر نداریم خودمون صفر تا صد می خریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب رسمتون داره جنوب بندرعباس ما هستیم با پسر بقیه جاها از جمله استان فارس کلا ب جز سرویس خواب ب ...

من استان فارسم

کل جهیزیه با دختر هست.فقط یه تخته فرش.چند دست پتو ورختخواب.لوستر و تی وی با داماد

اکثر شهرای ایران با دختر و خب اینکه چه جیزایی هم پسر بخره بستگی به شهر و رسم خودتون داره مثلا طرف ما ...

ارع خوب

توی رسم ما جهیزه باپسره

ولی این میگه بادختره و فقط مراسم با خونه باپسره🤦‍♀️

اگه اینجوری هست توجیه کن بگو این دوره زمونه هیچ کاری یه طرفه نمیشه هزینه ها بالاست دیدی لجبازه الان ...

لجبازه مثل خودمه

🥲ببینم،میتونم روی مخش برم شاید،تونستم،راضیش،کنم