2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید به رسم و رسومات خانواده و شهرتون نگاه کنی اینجا هرکسی یه رسمی داره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

با هر دو 

این که چیا بخرن با هم توافقی هست 

مثلا چوبیها رو پسر بخره 

یا چند تا تیکه مثل لباسشویی یخچال و فرش و ..

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بستگی ب رسمتون داره جنوب بندرعباس ما هستیم با پسر بقیه جاها از جمله استان فارس کلا ب جز سرویس خواب با دختز

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

رسم هر شهری متفاوته ، از بزرگ‌ترات‌ بپرس اگر تا بحال جهیزیه خریدن اطرافیان رو ندیدی .

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

اکثر شهرای ایران با دختر 

و خب اینکه چه جیزایی هم پسر بخره بستگی به شهر و رسم خودتون داره 

مثلا طرف ما سرویس خواب و مبلمان و تلوزیون با پسر 

بعضیا یخچالم میگن با پسر

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
اها آخه دوست،پسرم میگه جهیزه بادختره فقط مراسم ها با پسره این درسته

نه قانونا و شرعا مهیا کردن منزل و وسایل زندگی با مرد هست ولی عرف بعضی مناطق ایران با خانواده دختر میدونند به نظرم مربوط به رسوم قبل اسلام ایرانی هندی ها باشه