2777
2789
عنوان

از کلانتری بهم زنگ زدن که بیا با دادورز برگرد سر زندگیت

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 167 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چیکار کردی تونستی طلاقت ازش بگیری🥺؟  

سلام عزیزم

نه هنوز 

اما حکم مهریم اومد پیش قسط ۱۰تا سکه برام بریدن ازش گرفتم

بگذریم که سر این ده تا خودش و خانوادش چه داستان‌ها و آبروریزی هایی درست کردن و تو فامیل ذره ای ابرو باقی نذاشتن و نیورد تحویل دادگاه بده

اما من با حکم جلب ازش گرفتم

اقساط سکم ۴ماه یک سکه بود که بلافاصله بعد حکم رفت تعدیل زد و تبدیل به ۶ ماه یکی شد

فعلا توافق نکردیم

دعاکنید راضی بشه یه تعداد دیگه بده و توافقی جداشیم 

خیلی خواستگار دارم یکی دوموردشون کیس های بسیار خوبی هستن و خیلی پافشاری میکنن و مصر هستن

خیلی تمایل به ازدواج ندارم اما خسته شدم از دادگاه و رفت آمد و اعصاب خوردی هاش

دوست دارم از بلاتکلیفی دربیام 

اون بره پی زندگیش منم همینطور 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
سلام عزیزم نه هنوز  اما حکم مهریم اومد پیش قسط ۱۰تا سکه برام بریدن ازش گرفتم بگذریم که سر ای ...

سلام عزیزم خوب انلاین بودم پیامتو دیدم 

خودش چیزی نگفت ؟پشیمون نشده؟؟ازت نخواست برگردی؟

سلام عزیزم خوب انلاین بودم پیامتو دیدم  خودش چیزی نگفت ؟پشیمون نشده؟؟ازت نخواست برگردی؟

نه نخواسته چون نمی‌فهمه چه میکنه و چه کرد با زندگیش

یکی دوبار آخر که موقع جلبش و دادگاه تعدیل منو دید حس میکنم نگاهش پر حسرت بود مامور میخواست دستبند بزنه بفرسته دادسرا من گفتم به دستبند نیازی نیست خندید گفت عیب نداره بزار بزنه 

آخرش شوهرخواهرش اومد من راجع به زنش و پروفایلایی که میزاره بهش گوشزد کردم و گفتم جلوی زنتو بگیر وقتی شنید خیلی آتیش گرفت و پای بابامو وسط کشید چون معتقدن بابام تو تصمیم به جدایی من و بردن اساسم کمکم کرده اما به خودم حرفی نزد

خواهر و مادرش هنوزم دارن میسوزن یکی دونفر واسطه کردن حرف برگشتم رو زدن 

خواهره هنوزم پروفایل بیو میزاره

میدونه من قصد برگشت ندارم خودشو کوچیک نمیکنه

دستبندی که من آخرین تولدش گرفتم همیشههه دستشه تو کلیپهایی که از کارش تو اینستا میزاره دیدم این یک سال از دستش درنیاورده درحالیکه بعد از دعوای آخر درآورد گذاشت رو اپن 

نه نخواسته چون نمی‌فهمه چه میکنه و چه کرد با زندگیش یکی دوبار آخر که موقع جلبش و دادگاه تعدیل منو د ...

اینجوری که گفتی معلومه خیلی مغرور تقصیر خودشم خدا لعنت کنه خواهرو مادرشو 

ولی خوب اینا فکر کردن همیشه میتونن بتازونن این ده تا سکه کفرشون کرده 

عزیزم ناراحت نباش تو از قسمت خبر نداری انشالله خدا بهترینو رقم میزنن شوهرتم میفهمه خانوادش چه با زندگیش کردن

من تو این یک سال و دوماه زمین تا آسمون تغییر کردم

به لحاظ چهره و هیکل خیلی تغییر کردم سرحال اومدم رو اومدم همه میگن خیلی زیباتر شدی

به لحاظ رفتاری و اعتماد به نفس و عزت نفس هم همینطور تغییر رفتاری و حتی بیان و لحنم

نزدیک به یک ساله تو یه شرکت خوب و معتبر مشغول به کارم 

وارد دانشگاه شدم دوترم از درسم رو خوندم همزمان با کار و درس کارای دادگاه رو پیش بردم

تو همین سال ۶ شهر مسافرت رفتم 

درحالیکه تو ۶سالی که ازدواج کردم یه بار مسافرت رفته بودم کلا

جدای از سکه های که بابت مهرم گرفتم با پس انداز خودم بهترین گوشی و ساعت و کلی طلا و... خریدم

دوتا عروسی داشتیم که همه میگفتن می‌درخشید

اوناهم حضور داشتن و تغییراتم رو به چشم دیدن و حسرتشون بیشتر میشد...

اینجوری که گفتی معلومه خیلی مغرور تقصیر خودشم خدا لعنت کنه خواهرو مادرشو  ولی خوب اینا فکر کرد ...

اون آدم و خانوادش برای من تموم شدن

تو این یک سال و خورده ای خدا یه آدمهایی رو سر راهم قرار داد که تازه فهمیدم چندسال از عمرم رو چجوری حروم آدم شدن اون بی لیاقت کردم

کسایی خواستگارمن که نه تنها با زندگی قبلی و گذشتم مسئله ای ندارن بلکه جواهر سزاوار پرستش میدونن 

اما من فعلا نتونستم جوابی بدم چون تکلیفم مشخص نشده

اون آدم و خانوادش برای من تموم شدن تو این یک سال و خورده ای خدا یه آدمهایی رو سر راهم قرار داد که ت ...

خیلی خوشحال شدم از حرفات نشون دادی هیچ وقت واسه شروع دیر نیس فقط یه حرف نیس 

خوشحالم عزیزم انشالله هر روز بیشتر و بیشتر موفق بشی 

اونا هم حالاحالا باید حسرت بخورن نشو جونشون 

برات دعا میکنم همیشه حالت خوب باشه

مگه میشه

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

سلام عزیزم نه هنوز  اما حکم مهریم اومد پیش قسط ۱۰تا سکه برام بریدن ازش گرفتم بگذریم که سر ای ...

عزیزم برای عدم تمکین چه کردی؟ 

مجبورت نکرد که بری و اگه نری اجازه ازدواج مجدد بگیره و طلاقت نده؟ 

سلام خوبی🤩😍

وای دختر نمی دونی چقدر نگرانت بودم

گفتم حتما برگردوندنت که نیستی

خداروشکر خداروشکر

ای کاش همه خانم های اینجا مثل شما قوی و نترس بودن

تو رو خدا بازم برامون بیا تعریف کن

دست خدا به همراهت 🤲