2777
2789
عنوان

از کلانتری بهم زنگ زدن که بیا با دادورز برگرد سر زندگیت

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 167 پست
سلام عزیزم ازیه طرف برات خوشحالم که مستقل شدی شما لایق بهترینها هستی ازیه طرفم متاسفم براشوهرت که مت ...

ممنونم ازت عزیزدلم مرسی از لطفت و دعاهای قشنگت

حقیقتا برام مهم نیست و نمیخوام مهم باشه که اون مرد چه ها کرد و چه ها باید میکرد...

من باید به خواسته هام به هدفام و به حق و حقوقم برسم همین و بس

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
آره شکایت کرده منتظر جلسه دادگاهم  مانع تحصیل که نمیتونه بشه ولی سرکار چرا الان نمیرم سرکار تا ...

عزیزم اگه کار ناشرعی که باعث بردن ابرو بشه میتونه مانع بشه اما چطور میخواد مانع از کار ابرومندانه و دراوردن یه لقمه نون حلال بشه؟

شوهرمن راجع به سرکار رفتنم مطمئن نیست اما اگه اقدامی کنه میگم باشه هرماه به مبلغ حقوقم برام واریز کنه چشم من سرکار نمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به معنای واقعی کلمه پا گذاشتم رو دلم دلم برای خاطرات خوب تنگ میشه گاهی گریه هم میکنم اما وقتی دی ...

وقتی یادش میوفتی و حالت بده چیکار میکنی؟

من خیلی حالم بده خاطره ها دارن دیوونم میکنن..

نمیدونم باید  چیکار کنم 

وقتی یادش میوفتی و حالت بده چیکار میکنی؟ من خیلی حالم بده خاطره ها دارن دیوونم میکنن.. نمیدونم بای ...

با یاداوری خاطرات خوبمون با شنیدن بعضی اهنگها و دیدن بعضی وسایلام و... حالم بد میشه گریم میگیره دستمو میزارم رو قلبم میگم خدایا یه زخمی رو قلبمه تو مرهمش باش کمکم کن 

بعد یادم میفته اون قدمی برای حفظ من و زندگیمون برنداشت عین خیالش نبود الانشم عین خیالش نیست پس چرا من خودمو اذیت کنم چرا چهرمو شکسته کنم چرا موهامو سفید کنم و خودمو از بین ببرم دارم سعی میکنم ببخشم و رهاش کنم

خدا هم خیلی وقتها دستمو گرفت و کمکم کرد با یه اتفاق خوب با یه حال خوب نذاشت تو اون حال بمونم...

امروزم خیلی یاد خاطرات افتادم و گریه کردم و از خدا خواستم تقاص ظلمهایی که خودش و خانوادش در جواب خوبیام بهم کردن ازشون بگیره و جوابشونو بده

با یاداوری خاطرات خوبمون با شنیدن بعضی اهنگها و دیدن بعضی وسایلام و... حالم بد میشه گریم میگیره دستم ...

بخدا دارم دق میکنم خانوادم از ناراحتی من ناراحتن....باورت میشه من هنوز وسایل جهازمو ندیدم دلشو ندارم...حالم خیلی بده اون یکی دو دفه پیام داد ببینمت من گفتم بیا خونه  ما حرف بزنیم نیومد الان دارم خودخوری میکنم میگم من اشتباه کردم یعنی نرفتم یا اشتباه کردم شرط گذاشتم واسش گفتم حق طلاق بده..

اگه اون زندگیمونو میخواست میومد جلو نه؟ نه اینکه خیلی راحت ولم کنه بره پشت سرشم نگا نکنه..

خیلی بی رحمانه ولم کرد یبار چرا نیومد خونمون دنبالم

خیلی حالم بده این فکرا داره مغزم داغون میکنه😭😭😭😭

عزیزم چیکار کردین از اجرای احکام دگ بهت زنگ نزدن واسه تمکین؟

سلام نه عزیزم من گفتم نمیام و پاسخم ثبت شد و میتونن برن حکم نشوز منو بگیرن

سلام نه عزیزم من گفتم نمیام و پاسخم ثبت شد و میتونن برن حکم نشوز منو بگیرن

سلام اسی جان خوبی

خبری نشد اطلاع داری نشوزت کردن یا نه

یادمه گفتی جلسات اول قاضی طرف شما بوده چرا نتونستی اثبات کنی شوهرت بیرونت کرده 😤

از شوهرت خبری نشده؟

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
سلام اسی جان خوبی خبری نشد اطلاع داری نشوزت کردن یا نه یادمه گفتی جلسات اول قاضی طرف شما بوده چرا ...

سلام عزیزم

نه حکم نشوزمو نگرفتن اما عدم تمکین به اثبات رسید و قطعی شد و دیگه نفقه بهم تعلق نمیگیره

جلسه اول دادگاه نبود و شورای حل اختلاف بود بابت شکایت من برای نفقه که طرفدارم بودن و جلسه تمکین دادگاه چون هیچ مدرکی و ادله کافی نداشتم به نفع اونا شد

سلام عزیزم چقد شرایطتت مثل منه 

۲۵ام دادگاه تمکین دارم میترسم ازینکه حکم ازدواج مجدد بدن بهش هرچند نفقه مهم نیست برام از مهریه ام نمیتونم بگذرم 

منم اصلا برنمیگردم 

شما الان کجایی کاری مهریه ات تکلیفش چیه اگه میشه خواهش میکنم بیا مشورت کنیم باهم 

خیلی داغونم این روزا 

سلام عزیزم خوبی

حالت بهتره میگم امروز یه خانومی میگفت اگر مرد اموالش انتقال بده و یکسال از انتقالش نگذشته باشه خانوم میتونه به عنوان مهریه اموال مرد توقیف کنه

یادشماافتادم گفتی شوهرت اموالش انتقال داده ببین میتونی بگیری ازش؟ با وکیل مشورت کن تا یکسال نشده پس بگیر

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

بهرحال همونطور که قانون مهریه و نفقه و .‌. رو برا خانم گذاشته، تمکین و امثالهم هم برا مردهاست.

وقتی زندگی بهم میریزه، دیگ حلوا پخش نمیکنن که، اگ واقعا سم بود، بهتر که تموم شد.

شمام میتونین نرین، مامور هم اجازه تهدید و یا اجبار نداره برا تمکین!