2777
2789

بچه ها یه جمله ای یا یه حرکتی از سمت شوهر یا پارتنرتون بوده که خییییلی دلتون رو شکست و هیچوقت یادتون نمیره و حتی با یادآوریش اذیت میشین چی بود؟ 

من خودم: 

شوهرم روزی که میخاستم برم بیمارستان برای زایمان کلی داد و بیداد سرم کرد به خاطر اینکه چرا دوشب بستری میشی من پول ندارم در حالی که داشت

و برای زایمان طبیعی با کلی استرس تنها رفتم بیمارستان

همسرم ناراحتم کرده ولی طوری نبوده که تو دلم بمونه یا تو ذهنم بمونه . یا بعدا ازدلم دراورده یا خودم فراموش کردم . اما پدرم و مادرم خیلی حرفا بهم زدن که تا عمر دارم نمیبخشمشون و فراموش نمیکنم

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

تو زندگیم خیلی حرفا شنیدم

اهل تلافی و حاضر جوابی هم نیستم 

یادمم نمیاد کیا بودن و چیا گفتن ولی

فقط از یکی ب دل گرفتم اونم شوهرمه

چون توقع نداشتم پشتمو خالی کنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه دیدم با ینفر دو سال بزرگتر ازخودش ، ک بشدت دختر بد نامی بود ، دوست شده ب هدف رل زدن

و ب منی ک س سال پای سخت ترین شرایطش بودم چنین خیاننی کرد

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

بابامم سر یچیزی ک حقم نبود توی بچگی بهم گف ج. ن.ده

اونم خیلی دلمو شکوند 

۱۱ سال گذشته ذره ای دلم صاف نمیشه باهاش 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

خداروشکر که اونی که قراره همیشه کنارش باشی خوبه

اره خداروشکر . ایشالا توهم ارامش تو زندگیت جاری شه گلم

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

منم کلا هیچوقت معنی حمایت رو نفهمیدمنه پدر حمایتگری داشتم نه شوهر

دلم خوش بود فلانی هست پدر خوبیه برا بچم

ولی میبینم نه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

وای بگردم الهی خیلی حس بدیه 

شوهره من تو عصبانیت خیلی حرفا زده یکی اینکه بهم گفته تو هیچوقت پشتم نبودی هیچوقت درکم نکردی در صورتی ک بدترین سختیا رو چ از لحاظ مالی چ معنوی کنار هم کشیدیم و من صدام در نیومد هیچوقت همیشه بهش امید دادم انگیزه دادم ولی هیچکدوم ب چشمش نیومد

یکی اینکه تو‌ دعوا گف رابطه بقیه رو ببین چقدر خوبه و بقیه دخترارو زد تو سرم با اینکه خدا بالاسر شاهده هیچکس از دورو وریاش نبوده ک بهش نگه قدر مریمو بدون هر کی مارو میشناسه همینو میگه بهش

یکی اینکه گف بسه هر چی با حرفای تو زندگیمو جلو بردم از این ب بعد میشم همون ادم لاشی که تو میخوای هر کاری دلم بخواد میکنم 

و خلاصه خیلی حرفای این شکلی زده ک تا صبح میتونم برات بگم

یه نفر بهم گفت خیلی رو مخی با اینکه همیشه فکر میکردم اون طرف دوستمه و حتی رفتار یا حرکت بدی انجام می‌داد به دل نمیگرفتم و صدمو میزاشتم تا خوشحال باشه و جایی تو جمع ناراحت نشه 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁