2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاین دارم می‌ترکم از غصه

398 بازدید | 58 پست

اگر پدر و مادرتون خیلی سنشون رفته باشه بالا و شما هم دور ازشون زندگی کنین. (من دور از پدر و مادرم و شهر همسرم زندگی میکنم. امکانش برگشتن به شهر خودم رو ندارم چون شوهرم قبول نمیکنه)

و فقط بتونین سالی یه بار برای مدت کم ببینینشون. توی اون مدت کم چجوری از حضورشون استفاده میکنین که بعد حسرتش رو نخورید. چه جوری بهشون محبت میکنین

چی کار میکنین که بعد عذاب وجدان لهتون نکنه.

من بعد از ازدواج از پیش و پدر و مادرم رفتم.

ازدواج که کنی دیگه رفتنی ای خیلی درکت میکنم عزیزم 

اما وقتی کنارشونی براشون گل بخر هر دفعه میری یه سوغاتی حتی کوچیک هم که شده بگیر

کنارشون که هستی بگو بخند کن باهاشون ب مامانت تو اشپزی کمک کن 

بغلشون کن از خاطره های خوب وخنده دار براشون صحبت کن 

باهاشون برو بیرون گشتی بزن یه روز برو طبیعت

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ازدواج که کنی دیگه رفتنی ای خیلی درکت میکنم عزیزم اما وقتی کنارشونی براشون گل بخر هر دفعه میری یه سو ...

ممنون عزیزم 

سعیم رو میکنم ولی انگار همش یه چیزی تو قلبم سنگینه حس میکنم براشون کم گذاشتم.

این بزرگترین مشکل زندگی منه. چرا این کار رو کردم. کاش با یکی تو شهر خودم ازدواج کرده بودم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم سعیم رو میکنم ولی انگار همش یه چیزی تو قلبم سنگینه حس میکنم براشون کم گذاشتم.این بزرگتری ...

خواهش میکنم عزیزم 

این حرفو نزن قشنگم اگه همسرت ادم خوب و با شعوریه بچسب بهش و فکر دیگه ای هم نکن هر چند وقت یکبار پیش خانوادت میایی غصه نخور 

و اینکه چون ما بچه ها فکر میکنیم نمیتونیم جبران کنیم زحماتشونو این سنگینی تو قلبمونه نگران نباش و کنارشون خوش باش اینطوری حالت بهتره و وقتی هم خونتی باهاشون هفته ای دو سه بار تصویری حرف بزن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

میدونم ولی دست خودم نیست. دارم ذره ذره آب میشم

چقدر مگه فاصله دارین ؟ شما با این طرز فکر وسواس فکری میگیرین  ، سعی کن بجای فکروخیال و عذاب وجدان گرفتن یه حرکت مثبتی انجام بدی

خواهش میکنم عزیزم این حرفو نزن قشنگم اگه همسرت ادم خوب و با شعوریه بچسب بهش و فکر دیگه ای هم نکن هر ...

همش حس میکنم شوهرم برد کرد که پیش پدر و مادرش موند. چرا من اینقدر بی وفا بودم. چرا همه خوشی ها و عید دیدنی ها و تولد ها با خانواده شوهرم باید باشه پس من چی پس پدر و مادرم چی 😭

چقدر مگه فاصله دارین ؟ شما با این طرز فکر وسواس فکری میگیرین ، سعی کن بجای فکروخیال و عذاب وجدان گر ...

چندین ده هزار کیلومتر. 

چی کار کنم، واقعا نمیتونم مثبت فکر کنم

همش حس میکنم شوهرم برد کرد که پیش پدر و مادرش موند. چرا من اینقدر بی وفا بودم. چرا همه خوشی ها و عید ...

عزیزدلم وقتی همسرت اومد خواستگاریت میدونستی شرایط رو اما دوست داشتی کنارش باشی نه؟ 

همه که کنار خانوادشون نیستن باید بتونیم وقتی کنارشونیم خوش باشیم این فکرا فقط تورو ازار میده باور کن خانوادت راضی نیستن

سعی کن حال خوب داشته باشی خانواده ی همسرتم مثل خانواده ی خودت حساب کن عزیزم ❤️ 

عزیزدلم وقتی همسرت اومد خواستگاریت میدونستی شرایط رو اما دوست داشتی کنارش باشی نه؟ همه که کنار خانوا ...

اره همش میگم من میدونستم راه دور میرم پس نباید دیگه حرفی بزنم ولی شاید بچه بودم نفهمیدم چه قدر سخته و چقدر حسرت به دلم میمونه. نگران از دست دادنشون هستم