2777
2789
عنوان

از کلانتری بهم زنگ زدن که بیا با دادورز برگرد سر زندگیت

| مشاهده متن کامل بحث + 6668 بازدید | 167 پست
سلام عزیزم خوبی انشاالله اونم به طلاق رضایت میده فقط خیلی خودتو مشتاق جدایی نشون نده حتی پیش قوم و ...

سلام عزیزم ممنونم شما خوبی

نه هیچ پیامی نداده و اصلا منتظر پیامی ازش نیستم

متاسفانه باید همینطور وانمود کنم و بخاطر همین نرفتم درخواست طلاق هم بدم چون دلیل محکمه پسند ندارم و شاید بدتر سرلج بیفته که طلاق نمیدم

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
سلام عزیزم ممنونم شما خوبی نه هیچ پیامی نداده و اصلا منتظر پیامی ازش نیستم متاسفانه باید همینطور و ...

اشکال نداره

به قول معروف گر صبر کنی ز غوره حلوا سازم

فعلا باید صبور باشی

هرچند سخته ولی وانمود کن دنبال جدایی نیستی

واسه شهدای گمنام نذر بردار برای بچه یتیم هایی که میشناسی البسه نذر کن انشاالله درست بشه

انشاالله تو ازدواج بعدی حتما حق طلاق بگیر (البته این نظر شخصیه منه)

به یاری خدا موفق شدی بهمون خبر بده گاهی تاپیکهات چک میکنیم 

دست خدا به همراهت

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره به قول معروف گر صبر کنی ز غوره حلوا سازم فعلا باید صبور باشی هرچند سخته ولی وانمود کن ...

آره عزیزدلم منم به خدا سپردم و توکل کردم

ممنونم از توصیه هات و دعای خیرت

محتاج دعای خیرت هستم مهربونم

انشالله شماهم حاجت روا باشی گلم

چشم حتما قشنگم

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...