2777
2789

اونجا فقط برای خریدن ترشیجاتو رب خوبه همش توجاده کلافه میشی یعالمه راهو میری به یه دهات پراز ربوترشی میرسی چیز خاصیم نداره

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوست دارم برم فقط تعریف شو شنیدم

یه بار وقتی تیر ماه شمال بودیم خواستیم بریم یکی از اهالی گفت اگر لباس گرم آوردید برید ما هم که با لباس فوق خنک و تیشرت آمده بودیم 😔😔

اونجا فقط برای خریدن ترشیجاتو رب خوبه همش توجاده کلافه میشی یعالمه راهو میری به یه دهات پراز ربوترشی ...

قبلا تا نزدیکیش رفتیم ولی دیر وقت بود برگشتیم، همون جاده اش خودش خیلی قشنگه ، درست میگید شمام عزیزم ولی کلا شمال همینه دیگه، تهش یه جنگل و دریاست😂

جواهرده نه ولی ی ییلاقی نزدیک اونجا رفتیم، جمعه بود هوا آفتاب گرم ولی خوده رامسر سرد و ابری.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
وای دلم رامسر خواست دلم جواهر ده خواست جنگل پر از مه بوی دود و نم بارون  چای آتیشی  با آش ...

اینجوری که توگفتی منم دلم خواست 😍

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
خیلی دوست دارم برم فقط تعریف شو شنیدم یه بار وقتی تیر ماه شمال بودیم خواستیم بریم یکی از اهالی گفت ...

الهی☺️ انشالله ایندفعه حتما میرید، ما فردا میریم رامسر، خواستم لباس گرم بردارم گفتم ببینم در چه حد گرم😂 پالتو یا مثلا سویشرت!

قبلا تا نزدیکیش رفتیم ولی دیر وقت بود برگشتیم، همون جاده اش خودش خیلی قشنگه ، درست میگید شمام عزیزم ...

وای اونجا چیه، جنگل دالخانی رفتی؟ واقعا قشنگه.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
ماهی قرل آلا هم میخوای😍😂 نمیدونی که چقدر دلم شمال میخواد

منم بخدادیشب خواب دریا میدیدم 😭😍بچه کوچیک دارم حیف نمیتونم برم امسال 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم