2777
2789
والا وقتی میگن تو مسیر بخاری میگیرن خوب پالتو هم لازمه😂

جنگل نه ما میریم ییلاق که دو ساعت فاصلس تا جنگل، اونم شب بخاری روشن میکنیم روز اآفتاب بشه گرمه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
نه بابا ، من خسته میشم، تکراری میشه برام بخصوص که سه نفری داریم میریم، دسته جمعی باشیم آره بییشتر می ...

حالا من گردش دست جمعی دوست ندارم

ما هم همیشه ۳ نفری میریم

همیشه هم برنامه داریم

صبح دریا

ظهر رستوران گردی

عصر جاهی تفریحی و بازار

سال قبل تو طبقه بالای بانک سپه بازار سنتی  رامسر ساکن بودیم صبح از خونه میزدیم بیرون یه بازار گردی بعد دریا برگشتنی باز رستوران و بازار گردی و استراحت بعد از ظهر گردش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی عزیزم از راهنماییتون🙏🏻🙏🏻🌹

خواهش میکنم عزیزم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
کدوم جاده؟

جاده جواهر ده  تا آخرش رفتیم موقع برگشت انگار بالای ابرا بودیم برای ریکاوری روحت عالیه اصلا از هرچی غمو غصس رها میشی هیچی یادت نمیاد

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

وای کاش شوهر و پسر منم دست از سر دریا بردارن رضایت بدن بریم جاهای جنگلی ما یکسره میریم انزلی پسرم بی ...

حالا من و پسرم دست از سر دریا بر نمی‌نمیداریم شوهرم زیاد اهل شنا نیست

من که آب ببینم مثل ماهی ۲۴ ساعته تو آبم

الان  قطعا خیلی سرده  مت تو مرداد رفتیم.   یخ میزدیم از سرما.  بخاری  ...

امروز رفتیم، گرم گرم ، من با شومیز حریر و بدون شال و‌روسری بازم گرم گرم بود!!! لباس گرم باد کرد رو دستمون😂

امروز رفتیم، گرم گرم ، من با شومیز حریر و بدون شال و‌روسری بازم گرم گرم بود!!! لباس گرم باد کرد رو د ...

وای چه جالب 😄

چون لباس  گرم بردی. اینجوری شده 

اگه نمی‌برد 

یخبندون بوده 

سلام 😍