2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان  قطعا خیلی سرده  مت تو مرداد رفتیم.   یخ میزدیم از سرما.  بخاری  ...

آفتاب باشه سرد نیست هواش خنکه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
اونم میریم اگه خدا بخواد، دو سه روز هستیم کلا ، گفتیم هر روز صبح تا عصر یه برنامه بزاریم، 

۳ روز که کمه ما زیاد اهل مسافرت راه دور نیستیم اما شمال باید ۸ تا ۱۰ شب بمونیم

وای اونجا چیه، جنگل دالخانی رفتی؟ واقعا قشنگه.

دالخانی بریم رستوران خوب تو مسیر هست؟ چون این سری قصد دارم اصلا هیچ غذایی از خونه نبرم چون واقعا بساط ناهار و‌ جوجه و … کلی خسته ام میکنه و برگشتنی هم همش از دماغم درمیاد از بس خسته میشم با بشور و بساب و جمع کن😂

خیلی جذابه پس، برم که پالتوهامونو بردارم😂

نبابا پالتو چیه😂 اونقدر سرد نیست خنکه؛ اگه بچه کوچیک داری لباس گرم براش بگیر

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
۳ روز که کمه ما زیاد اهل مسافرت راه دور نیستیم اما شمال باید ۸ تا ۱۰ شب بمونیم

نه بابا ، من خسته میشم، تکراری میشه برام بخصوص که سه نفری داریم میریم، دسته جمعی باشیم آره بییشتر میچسبه

نه ماشین نداشتیم بعدش ماشین هم که باشه من دوست دارم وقتی میریم مسافرت و گردش پیاده بشم و بگردم

اها خب اونجوری یه دونه کاپشن کلاهدار کافیه بنظرم انقدرم یخبندان ک نیس هواش خنکه احتمال بارونو درنظر بگیرین

من بااینکه فقط ی بلیز تنم بود بازم سردم نشد هرچی بسمت تابستون بریم گرمترم میشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

دالخانی بریم رستوران خوب تو مسیر هست؟ چون این سری قصد دارم اصلا هیچ غذایی از خونه نبرم چون واقعا بسا ...

اره چندتا هست، جاده رو برید بالا همین اوایل نمونید هرچی بالاتر برید قشنگتره چندتا رستورانم هست، کنار ی آبشارم آش و نون محلی داغم میفروشن محشره.