2777
2789
همه وقت سال سرده؟

ییلاق سرده ما بهار تابستونم میریم شبا بخاری روشن میکنیم. ولی روز هوا آفتاب باشه گرمه خوبه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوست دارم برم فقط تعریف شو شنیدم یه بار وقتی تیر ماه شمال بودیم خواستیم بریم یکی از اهالی گفت ...

مگه باماشین نبودین کل راهو میتونستین توماشین شیشه ها بالا بخاریشم بزنین هیچی نمیشد

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

منم بخدادیشب خواب دریا میدیدم 😭😍بچه کوچیک دارم حیف نمیتونم برم امسال 

انشالله نی نی بزرگتر بشه میری 😍😍

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
نشستی یهویی پر از مه میشه  وایی  فوق العاده است

اره خیلی مخصوصا بهار، ما آخر هفته ها میریم ییلاقمون اصلا از این جاده سیر نمیشم خیلی قشنگه.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
الهی☺️ انشالله ایندفعه حتما میرید، ما فردا میریم رامسر، خواستم لباس گرم بردارم گفتم ببینم در چه حد گ ...

اره باید ببرم شاید ۳ هفته دیگه بریم اما نشه وسطای تیر حتما میریم بیشتر هم رامسر میریم

تله کابین

اونم میریم اگه خدا بخواد، دو سه روز هستیم کلا ، گفتیم هر روز صبح تا عصر یه برنامه بزاریم، 

حتما برید خیلی قشنگه.

اونم میریم اگه خدا بخواد، دو سه روز هستیم کلا ، گفتیم هر روز صبح تا عصر یه برنامه بزاریم، 

الان  قطعا خیلی سرده 

مت تو مرداد رفتیم.   یخ میزدیم از سرما.  بخاری  زده بودیم 

سلام 😍
مگه باماشین نبودین کل راهو میتونستین توماشین شیشه ها بالا بخاریشم بزنین هیچی نمیشد

نه ماشین نداشتیم

بعدش ماشین هم که باشه من دوست دارم وقتی میریم مسافرت و گردش پیاده بشم و بگردم

قبلا تا نزدیکیش رفتیم ولی دیر وقت بود برگشتیم، همون جاده اش خودش خیلی قشنگه ، درست میگید شمام عزیزم ...

اره جادش خیلی قشنگه خدایی تعریف نکنم بی انصافیه

ما یجا توارتفاع موقع برگشتن نگه داشتیم بالای مه ها بودیم همونجا تصادفا ی درخت گوجه سبز دیدیم های خوردیم جات خالی خیلی چسبید😀😀

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

انشالله نی نی بزرگتر بشه میری 😍😍

فکرنکنم بتونم تااون موقع طاقت بیارم 😅شایدم تیرماه که یکسالش شد بریم آخه خیلی دلم شمال میخاد پارسالم که رفتم حامله بودم اصلا بهم خوش نگذشت 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
اره جادش خیلی قشنگه خدایی تعریف نکنم بی انصافیه ما یجا توارتفاع موقع برگشتن نگه داشتیم بالای مه ها ...

کدوم جاده؟

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
الان  قطعا خیلی سرده  مت تو مرداد رفتیم.   یخ میزدیم از سرما.  بخاری  ...

همین سرماش برام جذابه

که چطور وسط چله تابستون آنقدر سرده که بدون لباس زمستونی و بخاری نمیشه رفت