2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خانواده ش مهریه خیلی کم میخواستن  ده تا

اخه عزیزم چقد ماجرای تو شبیه منه😔🥺

مادرش میگفت بایدمهریه  ۱۴ باشه جهیزیه کامل بیاری سیسمونی هم کامل بیاری ومیگفت ماهم هیچ رسمی نداریم (شیر بها، جهیزیه واین چیزا نزدیک دوساله بهم زدیم  زندگیمو نابود کردن الهی هرچی من تجربه کردم اونا هم همینارو تجربه کنن 

جالبه که اولش جز مهریه همه اینا برعکس بود 

شاید واقعنی دوستت ندارع ک ب خاطر مهریه عقب کشیده 

ربطی نداره بنظرم طرف اطرافش انقدر ادم دیده ک با عشق و عاشقی ازدواج کردن اخرش همه زندگیشو سر مهریه داده ک چشمش ترسیده 

عقل و دوست داشتن کنار هم خوبه

لابد

بره گمشه

مهریه کم میخان گه هر وقت خاستن تهدیدت کنن به طلاق هر بلایی خاستن سرت بیارن تو هم مجبور باشی یا بسوزی یا بسازی مرد باید ی جا از زنش ترس داشته باشه مهریه صلاحه زنه

بله درسته حرفاتون . نمیدونم این چی بود افتاد تو زندگی من .

خدارو شکر دختر عاقلی هستی و قبل اینکه دیر بشه درست تصمیم گرفتی

این اتفاق هم امتحان اللهی بوده یکی از فامیلای ما تو سن۲۶سالگی وقتی نامزد بود سره بددلی شوهرش برگشت همه فامیل گفتن اشتباه کرد کی الان دیگه اونو میگیره یه مرد بد اخلاق میشه ی مرد بددهن میشه همه که خوب نیستن

ولی بعد دوسال با یکی ازدواج کرد که تو فامیل خوشبخت ترینه 

تو قران نوشته بعد از هر سختی اسانی هست اصلا خودتو ناراحت نکن این اتفاق شد برات تجربه که برای انتخاب بعدی با دید باز تر انتخاب کنی

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

بگو مهریه نمیخوام در مقابلش همه حق هاتو بگیر از جمله حق طلاق حق تحصیل حق خروج از کشور و حق حضانت اولاد و ........

بعدم بگو مهریه ای در کار نیس جهاز هم نمیدیم و اینکه باید ثبت محضری بشه موقع طلاق تمام اموال نصف نصف بشه

ببین قبول میکنن؟؟

اکثر مردای ایرانی ماشالا پررو و حریص اند. موقع جهاز و سیسمونی و حق و حقوق زن  و صیغه که میشه قوانین اسلامی رو میخان موقع مهریه و نفقه که میشه قوانین غربی رو میخوان

پس چجوري زير بار سيسموني تا دومادي نوه و جهزيه ي كامل ميرن؟؟؟؟

حرف تو هم درسته ولی اون خانم هم درست گفت از وقتی طلا گرون شده وضع همینه من هر کی رو دور و برم دیدم مهریه ۱۴ تا دونه انداختن به هر حال ارزشش با زمانی که بالای ۱۰۰ مینداختن برابری می‌کنه و امکان نداره طلا مثل گذشته ارزون بشه

حرف تو هم درسته ولی اون خانم هم درست گفت از وقتی طلا گرون شده وضع همینه من هر کی رو دور و برم دیدم م ...

بايد هر دو طرف سخت نگيرن

خيلي بدم مياد دخترا ارزش خودشونو نميدونن جهيزيه و هزارتا درد سر قبول ميكنن اخرشم گير ي عده ميفتن كه اصلا قدر نميدونن و طعنه هم ميزنن بهشون

ربطی نداره بنظرم طرف اطرافش انقدر ادم دیده ک با عشق و عاشقی ازدواج کردن اخرش همه زندگیشو سر مهریه دا ...

خانما کم اطرافشون دیدن موردایی که مهریه رو طرف نداده یا سر حق و حقوق زن و خیانت و صیغه خانم رو اذیت کردن؟؟

تو ایران زنی که با مهریه کم و با قوانین ایران زیر بار ازدواج بره عقلش ناقصه

بايد هر دو طرف سخت نگيرن خيلي بدم مياد دخترا ارزش خودشونو نميدونن جهيزيه و هزارتا درد سر قبول ميكنن ...

دقیقا من برای پسر عموم ۱۴ تا انداختن ولی خب چند تیکه جهیزیه با پسر هست و اینکه همه جوره داره برای عروسش خرج می‌کنه از همه چی بهترینا خونش هم حاضره