2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
هروقت خواستید میتونید درخواست مهریه کنید از کجا بیاره پول مفت بده برا پولی که صبح تا شب زحمت کشیده ه ...

مردی که از الان به این فکره 

حتما به خودش شک داره .

وگرنه اگه درست زندگی کنه . زن ازش نمیگیره 

خب پس چیه که امثال شما حاضرن نامزدشونو بخاطرش به هم بزنن؟

دلایل مختلفی داره

نامزدی برای شناخت همدیگه هست نه زندگی کردن تا ابد کنار همدیگه

بعد ازدواج هم همینه هر وقت دیدن به درد هم نمیخورن با هم نمیسازن مثل بچه آدم میرن جدا میشن هیچ تضمینی برای تا آخر موندن نیست حتی بعد عروسی

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلایل مختلفی داره نامزدی برای شناخت همدیگه هست نه زندگی کردن تا ابد کنار همدیگه بعد ازدواج هم همین ...

اها پس از خساسته که میگن مهریه ده تا باشه چون اینجوری که شما میگی اصلا نقشی نداره مهریه فرمالیتس 

مردی که از الان به این فکره  حتما به خودش شک داره . وگرنه اگه درست زندگی کنه . زن ازش نمیگیره ...

دادگاه ها پره از این آدما ربطیم به شک نداره نه همه مردا فرشته و معصوم هستند نه همه زنا بعضیا خطا میکنن هر چقدرم طرف مقابلشون انسان باشه

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم

[QUOTE=291829870]ببین خانوادت چی میگن اگه پسر خوبی و خانواده داری هست که خانوادت هم تایید میکنن سر م

خانوادم از خانوادش ترسیدن 

چون چن وقته خیلی سر مهریه اذیت کردن .

به خانوادمم نگفتم پسره خیلی چن وقته سر این مسئله مهریه مث طلبکارا حرف میزنه 

همش میگه به بابات بگو کوتاه بیاد 

برا همین رفتارش . نمیتونم بگم مهریه نمیخام .

اگه درست رفتار می‌کرد.  اصلا ازش مهریه نمیخاسنم 

اها پس از خساسته که میگن مهریه ده تا باشه چون اینجوری که شما میگی اصلا نقشی نداره مهریه فرمالیتس&nbs ...

ربطی به خساست نداره اصلا ۲۰ هزارتا مهر کنن فوقش ۳ ماه یکی یا ۶ ماه یکی قسط بندی میکنن میگیرن

نه به فکر جدایی نیستیم ببین عزیزم مهریه اسمش با خودشه یعنی مهر و محبت مرد به زنش که باید در حد توان ...

هیچ پدر و مادری دلش نمیخواد ک پسرش ضرر کنه یا به عنوان مهریه پول ازدست بده یا عروسشون با پسرشون بدرفتاری کنه یا به پسرشون فشار مالی بیاره . هیج پدر و مادری راضی به مهریه بریدن و مهریه دادن پسرشون نمیشن .

ولی از یه طرف هم از نظر من اگر پسر ، دختر رو دوست داشته باشه به خاطر مهریه و حرف و مخالفت خانوادش ، دختره رو ول نمیکنه ، سعی میکنه حل اش کنه . 

کسی هم ک خانوادشو میندازه وسط که حرف ، حرف اوناست 

در واقع حرف ، حرف خودشه ، ولی با سیاستی که غیرمستقیم حرف از طرف خانوادش زده بشه که خودش این وسط آدم بده نشه . 

برای منم چند روز پیش این اتفاق افتاد گفتن 14 تا  بعد قبول نکردن  و دیگه بهم پیام نداد ...

پسرا خیلی پولکی شدن 

من ده ماهه نامزدم 

یهو زد زیر همه چی .

شما هم بهم خورد 

برای منم چند روز پیش این اتفاق افتاد گفتن 14 تا  بعد قبول نکردن  و دیگه بهم پیام نداد ...

منم تنها سوالم اینه اینکه منو میخاست .

والا من اگه پسر بودم 

این اتفاق میفتاد زمین و زمان به هم می‌دوختم تا درست شه