2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
منم نیستم به پسرم گفتم همه شرایط طرف را می‌پذیرم بجز مهریه زیاد چرا باید پسرم را تو دردسر بندازم مهر ...

ب شرطی ک نخاید دختر و خانوادش خودشونو بخاطر جهیزیه و تو دردسر بندازن و تا آخر اصلا حرف از جهیزیه ک آورده و کم و زیادش نزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده تااااا😂💔

بگو بیا مفتی ببر حراجش کردم😂💔

ینی چی ده تا حالا درسته نه کسی مهریه داده نه گرفته ولی خدایی ده تا هم کمه 14 بزنید بع نیت چهارده معصوم ولی ببین قسمتت چی باشع من هرکی میومد میگفتم 80 بخاطر سال تولدم ولی نامزدم اینا ک اومدن زبونمون قفل شد انگار گفتن 14 ما هم قبول کردیم😅

ما زیاد نگفتیم  اونا گفتن فقط ده تا سکه

خدایی اگه ده تا مهرت کنه اگه زبونم لال کار به طلاق بکشه داره همونم بده... وقتی نداشته باشه نداره... اگرم داشته باشه مهرتو میده میگه طلاق نمیدم بشین سر زندگیت اذیتتم میکنه

دوست من مهریه اش هشت تاس تو چهارسال عقدشون  داغون شد از بس پسره سر هر مسئله ای میگفت طلاق. تا د ...

ما هم چهارده تا سکه داریم که سر مسئله و دعوایی میگه کارتمو بده مهریت و بدم برو 

یا فاطمه زهرا#
الان شما هر توهینی و بی احترامی به مردابکنین من باید بپذیرم بنظرتون؟؟ حالا شماخودت چقدر حاضری تغییرک ...

بنده بر اساس تجربیاتم و دیده هام نظر دادم 

شما بر اساس کتاب تاریخی که خوندی ؟ 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
نه به فکر جدایی نیستیم ببین عزیزم مهریه اسمش با خودشه یعنی مهر و محبت مرد به زنش که باید در حد توان ...

منم نظرم همینه..... ولی بازم چون یه جورشده اصلا طرفین قابل اعتماد نیستن... چون دارم میبینم... اصلا نمیشه اعتماد کرد... 

تو رسم من همه شروع زندگی بر عهده مرده. از همه امکانات جهاز طلا عروسی و و و مهریه و ...بار زیاد مسئول ...

شما هر طوری که صلاح میدونی باش ازدواج کن یا نکن

به خودت مربوطه ولی هر چیزی توی زندگیتون پیش اومد پای پیغمبر و ائمه و جانی دپ و امام موسی کاظم رو نکش وسط 

سعی کن واقع بین باشی 

حتی گوشی دستت هم آپدیت میشه توی ۱۴۰۰ سال پیش زندگی نکن

چیزایی که نام بردی و همه خرج و مخارج و زندگیتم برای کسی بزار که ارزش داشته باشه انتخابت درست باشه

اینکه میگی اینکارا رو کنم برای دختری که ذهنیت منفی داره به مردا

اگرم اینطور باشه شما با رفتارات بهش ثابت کن همه مردا بد نیستن

قبلا هم گفتم زن بد رو مرده خوب میتونه تغییر بده

ولی مرده بد رو نمیشه تغییر داد مگر اینکه خودش از بد بودن خسته شه

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
من مهریه ام یه سکه هستش 😊نه اینکه ارزشم پایین باشه نه ،اتفاقا عزت نفس بالای دارم ،و زندگی که نخواد ...

اره  با بعضی موارد حرفتون موافقم ولی مهریه هم در مقابل بعضی مردا و مادرشوهرا سلاح خوبی واسه زنه. خود من اگه مهریه ام پایین بود مادر شوهرم خونشو میفروخت منو طلاق می داد با اینکه در همه دعواهایی که پیش اومده یه بارم نگفتم مهریه میخوام چون با شخصیتم نمیخونه ‌ولی میبینم که چقدر حساب میبرن

عزیزم من قد بلند و تپلم و شرایط خانوادگیم جوریکه باید لباسم محجبه باشه چه طوری لباس بپوشم تا شیک باش ...

اول اینکه رنگ های تیره باعث میشه لاغر تر دیده بشی

اگر میتونی عبا یا مانتو پیراهنی بپوش، چون هم شیکه هم پوشیده هم اینکه الان فصل گرماست خیلی انتخاب خوبیه💐💛 

که پروردگارت تو را رها نکرده است. 🤍
عزیزم ربطی نداره صد میلیون اون زمان را به پول امروز ارزش گذاری میکنند منم داخل سند قباله نوشتم و اخر ...

یعنی شوهرتون خونه نداشت ولی جز مهریتون بود؟

بعدا تونسید خونه رو بگیرید؟

شما هر طوری که صلاح میدونی باش ازدواج کن یا نکن به خودت مربوطه ولی هر چیزی توی زندگیتون پیش اومد پا ...

دقیقا... مرد بد قابل تغییر نیست البته یه چنددرصدی جای  تغییر تو بعضیا هست.. ولی درصد بالایی قابل تغییر نیستن

حرفتون رو قبول ندارم . آدمی که برای من زیر بار مهریه نرفت اونم ب خاطر حرفهای مادرش ، سر دختر بعدی هم ...

متولد چه ماهی بوده؟ چقدر زبل راست منم حرف شمارو قبول دارم برای تو نکنه برای کس دیگه میکنه..