2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
هیچ دختری که به قصد گرفتن مهریه ازدواج نمیکنه اما پسری که میگه فقط ده تا سکه ینی من میخوام بعدا بدون ...

مهریه ضامن زندگی طولانی نیست هزار سکه هم مهریه تعیین بشه هزار کار میکنه تا بگن مهریه حلال جونم آزاد

فوقش قسط بندی میکنن سه ماه یکی یا ۶ ماه یکی

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چون وقتی همو نخوان دیگه زندگی بی‌معناست من تو زندگیم با هر سختی جنگیدم چون همسرم و بچه هام را دو ...

همون اول کار منظورمه

همون اول حق طلاق رو بدید به دختر ، مهریه اش هم زیر ۱۰۰ سکه باشه

چرا واقعا  برا بعدی آدم میشن

دقیقا

حتی اخلاق های بدی ک سر من داشت ، یا به خانوادش اجازه دخالت میداد . سر بعدی گذاشت کنار

اعصاب خردی هاشو من کشیدم ، نامردی هاشو من دیدم .   برای بعدی مرد شده

دنبال پول نیس کسی . یه عرفه . حالا کسی میخاد ازتون بگیره  خوب نیس از اول به فکر جدایی این

نه به فکر جدایی نیستیم ببین عزیزم مهریه اسمش با خودشه یعنی مهر و محبت مرد به زنش که باید در حد توان الان داماد باشه چون اگر هزار سال هم با هم زند.گی کنین بازم باید بهت پرداخت کنه و نباید بیشتر از حد توان باشه خداییش اینه حالا باز خود دانید 

نه به فکر جدایی نیستیم ببین عزیزم مهریه اسمش با خودشه یعنی مهر و محبت مرد به زنش که باید در حد توان ...

بعضیا در حد توانشون هست ولی نمیخوان ک بزنن 

خواستگار من خونه داشت ، ولی حاضر نبود خونه بزنه

ربطی به در حد توان نداره 

هیچ دختری که به قصد گرفتن مهریه ازدواج نمیکنه اما پسری که میگه فقط ده تا سکه ینی من میخوام بعدا بدون ...

همین مهریه باعث میشه مرد یه ذره چشمش بترسه و فردا زن فوری بیرون نندازه . 

همون اول کار منظورمه همون اول حق طلاق رو بدید به دختر ، مهریه اش هم زیر ۱۰۰ سکه باشه

بله  منم منظورم همون اول بود چون دختر مردم اسیر ما نیست من عاشق عروسم هستم