2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
عزیزم بهترین هارو کردی به هم زدی از الان سر مهریه اینجوری کردن اگه واقعاً کسی دختری و می‌خواست میگفت ...

بله درسته حرفاتون .

نمیدونم این چی بود افتاد تو زندگی من .

نه خسیس نیستن من خودم اصلا خسیس نیستم ولی اگر کسی دختر یا پسر منو دوس داشته باشه نباید دنبال پولشون ...

یعنی حاضری دخترتو همین جوری بدون هیچ حق و حقوقی ببرن ؟ زندگی بالا و پایین داره ، فک کن دخترتو توی سن سی و دو سالگی با مثلا دوتا بچه نتونس ادامه بده به هر دلیلی (قرار نیس همیشه توی زندگی خیانت باشه که جدابشیم) اون موقع پستوانه ای هم نداشته باشه نه از لحاظ مالی و نه روحی خدایی نکرده مامان بابا نداشته باشه و مکانی هم نداشته باشه ، اون موقع دخترتون چکار کنن ؟ اگه شاغل هم نباشن دخترتون و آقا هم مثلا پولدار شده هوس زن دیگه کرده ، اون وقت چی میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا تو چرا بهش زنگ میزنی و پیام میدی؟🤬🤬غرورت رو میشکنی🤬اگه امد هم بگو نه حتی اگه کلییی مهریه بگن

چون دیدی طرف خانوادشه😒

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
مهریه ضامن زندگی طولانی نیست هزار سکه هم مهریه تعیین بشه هزار کار میکنه تا بگن مهریه حلال جونم آزاد ...

پشتوانه مالی هست  ، نه ضامن زندگی ، بله قانون واسه شما مردا خیلی لطف کرده ، امیدوارم روزی برسه که قانونو برعکس کنیم انشالله

عزمزمه تا اینجا که من خوندم پدرت خیلی عاقله. شکر خدا خانواده خوبی هم داری. چرا گریه کنی؟ اصلا ناراحت ...

ممنون عزیزم😘😘 

من درس میخونم ، بیکار نیستم 

ولی خب سخته عزیزم تا بزارمش کنار 

نه گلم هیچ خبری ازشون نیس دیگه  بابام گفت چن روز صبر میکنیم بعد همه چیزو پس میدیم . نمیگن رو ...

اصلا از فاز اسم گذاشتن بیا بیرون من خودم نامزد داشتم بهم خورد الانم ازدواج کردم اصلا مهم نیست...فقط مهم برات این باشه ک از زندگیت برن بیرون..

شما ب این نگاه نکن با تو چه رفتاری کردن به این نگاه کن زن تو اون خونه چه بی ارزشه... بعد ازدواج باید جواب عقده های مادرشوهرتم بدی ...

به نظر من اگر زنگ زدن و اومدن و خواستید حرصشون در بیاد بگو لطفا با ده تا سکه بیاین چون وقتی ده تا سکه مهر میکنید قطعا توانایی پرداختش رو دارید و دیگه نگران ول کردن و رفتن من نیستید😝 حالا من عصبانیم نری اینارو بگی😁