2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
خانما کم اطرافشون دیدن موردایی که مهریه رو طرف نداده یا سر حق و حقوق زن و خیانت و صیغه خانم رو اذیت ...

اینطوریم نمیشه گفت مردا چون مهریه رو یک چیز زوری میدونن خیلی زیر بارش نمیرن

منم ۱۴ تا سکه بودم ۴ سال پیش که سکه ۴۶۰۰ بود اما حق طلاق شوهرم بهم داد

بعد دو سال هم خونه به نامم کرد در حالیکه من اصلا اهل بنام زدن و اینا نبودم چون هم خونه از خودم داشتم هم ماشین. 

همیشه میگفت من از مهریه بدم میاد ولی یک خونه بنامم زد که الان اندازه ۴۰۰ تا سکه است پس نمیشه قضاوتشون کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله روزی برسه که خانم های کشورمون  به خاطر بی پولی بی سرپناهی با مردی نباشن  و هر خفتی رو تحمل نکنن

شاغل و مستقل باشن حالا با هر درآمدی 

احتیاج به هیچ مهریه ای نداشته باشن 

با مهر کم ازدواج کنن  حق طلاق بگیرن 

هر وقت خواستن بتونن بی دردسر راهشون رو جدا کنن

یک مرد وقتی ببینه خانمش مستقل و از نظر مالی بهش وابسته نیست . خیلی کم پیش میاد بگه بالا چشمت ابرو هست یا باهاش کل کل کنه

ان شالله روزی برسه که خانم های کشورمون  به خاطر بی پولی بی سرپناهی با مردی نباشن  و هر خفت ...

میدونی تو خارج چجوریه مهریه ندارن اما تمام اموال نصف میشه مردای ایرانی همیشه و همه جا خواستن حق خانما رو بخورن هرغلطی دلشون خواست بکنن بعد به زنشون بگن هری خونه بابات  شماهم اینجا ازشون دفاع کن مردای ایرانی کجا مهریه دادن آخه ،دخترعموم با یه بچه اومد خونه باباش هیچی نگرفت فقط طلاقشو بزور گرفت

ده تا خیلی کمه راستش بالای 40 تا خوبه 

من خانواده همسرم میگفتن زیر صدتا دقیقا یادم نیست چند تا

اما پدرم میگفت بالای صدتا ، حدود 124 و تنصیف اموال

یکم بحث کردن به توافق نرسیدن اخر همسرم زنگ زد گفت 124 تا کمه 124000 هم باشه مهرش میکنم

الان صدتا سکه میشه سه میلیارد که مبلغ کمی نیست ، یه خونه خوب تو شهرستانه 

دو دنگ خونه میشه نهایتا یه میلیارد تو شهرستان تو گرون ترین حالت، سی تا سکه به بالا بگیر که با دو دنگ برابری کنه

اونهایی که میان میگن فلان هزار مهرمونه و چند صد گرم طلا و ملک ... عزیزم اگه شما شاغل نیستی ، خوب تلکه کردی همین ، افتخار نداره ...

واگرنه خودتون با توجه به تجربه ای که دارم حاضر نیستین اگه داشتین یه قرون به شوهرتون میدادین 

برابری و انصاف خوبه برای هر دو طرف، نه مرد خر بارکش و حماله نه زن احمق ، مرد خرج زن و زندگی رو بکشه ، مهریه هم بده ، نفقه هم بده ...

باز هر چی هم در میاره بده به خانومش ؟؟؟ زن اگه واقعا دنبال برابری عه باید حق کار و تحصیل بگیره حداقل برای خودش میخواد سرمایه داشته باشه از کار و زحمت خودش باشه

,اطراف من هرکی طلاق گرفته مهریه نداده که هییییچ تازه کلی هم دختر بدبخت تو راه دادگاه و چند سال طول کشیده......فقط یه مورد دیدم مهریع گرفت البته اونو مرد بخ‌واست خودش داد

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

میدونی تو خارج چجوریه مهریه ندارن اما تمام اموال نصف میشه مردای ایرانی همیشه و همه جا خواستن حق خانم ...

من از مردا دفاع کردم !!!!. خوبه میگین دختر عموتون هیچ مهریه ای نگرفتن . 

همین نی نی سایت رو بخونین چند نفر به خاطر مستقل نبودن و درامد نداشتن نمیتونن جدا شن . همشون هم مهریه دارن . پس چرا جدا نمیشن ؟ چون میدونن مهریه گرفتن بدبختی داره روح و روان رو فرسوده میکنه اخرم یا هیچی نمیدن یا با قیمت الان سالی یکی میدن

من دوست دام خانوما مستقل و بی نیاز از همسر باشن 

اگر دو خانم که زندگی نامناسب دارن که می خوان جدا شن   اونیکه مستقله راحت تر جدا میشه تا اونیکه مهریه بالا داره 

این حرفای من چه ربطی به موافق مردا بودن داشت؟

ما رسممونه به عروس خونه دو دونگ هم میدن و سکه زیاد مهم نیس  یعنی دقیقا همه جا اینجا اینطوریه&n ...

شماقشنگ چون فهمیدی اقاخونه داره میخوای زرنگ بازی دربیاری و دنگ میخوای از خونه،من جای نامزدت باشم ابدابرگردم چون کارت رسما کندنه و اقاهم این قضیه رو خوب فهمیده

ده تا خیلی کمه راستش بالای 40 تا خوبه  من خانواده همسرم میگفتن زیر صدتا دقیقا یادم نیست چند تا ...

همینجا بارها تاپیک زدن مثلا سالهاس کارت حقوقیم دست شوهرمه ولی گفتم منم نصف خونه بنامم باشه شوهرم قبول نکرد!!!توایران حتی خانم شاغلم باشه بازم مردا حقی براش قایل نیستن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.