2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
اسی جان برای دوست منم عین شما شد بعد خانواده دختر گفتند اوکی مشکلی نیست ۱۰ تا هم زیاده فقط یک سکه&n ...

عزیزم حق طلاق که صد درصد میدونم نمی‌داد. 

و اینکه باباش فوق العاده مرد سالار 

حرف حرف خودشه 

هم خسیسه هم فکر میکنه کوتاه بیاد شخصیتش له میشه

مرد زندگيت باشه برميگرده برنگشت حماقت نكن ١٠ تا خيلي كمه !! اشتباه نكن با كسي كه دوستت نداره ازدواج ...

عزیزم ما رسممونه خونه به عروس میدن یه دو دونگ 

رسم خودشونم هست 

ولی میگن ما قبول نمی‌کنیم 

باباش می‌گفت یه طبقه خونه مال پسرمه 

ولی موقع مهر گفت نمیدم 

چون مال خودمه 

ما گفتیم حالا از اینجا توکاغذ مینویسم 

تا خونه جدا گرفت جایه جا میکنیم 

ولی قبول نکرد 

کلا به خونه دادن به عروس مخالفن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه خواهرم تاریخ تولدش بود کل فامیل بخاطر مهریه خواهرم مهریه هاشون بالای هشتصد بود  همسرم قبو ...

عزیزم مشگل من مهریه نیس دیگه 

اینکه چطوری یه ماه میتونه قهر کنه 

منو ترسونده 

ببین از روی تجربم میگم کسی که اول کاری میگه مهریه کم باشه قصد موندن نداره و به خودش شک داره ،خودشو م ...

بس لجبازه 

می‌ترسه کسی باهاش کنار نیاد 

برا همین طرف پدرشه

من که به خاطر مهریه قراراوم به هم خورد ولی من خودم پیشقدم شدم و با همسرم صحبت کردم تنهایی در پارک و ...

عزیزم پسر خوبی هست از نظر چشم پاکی و ایمان و ...

ولی لجباز و تحت کنترل پدرشه 

که این منو می‌رسونه 

سرمهریه خواهرم ۴سال پیش ماگفتیم ۳۱۴تا خانواده داماد گفتن نه زیاده پسرمون نمیتونه بده ..‌(خواهرم و دامادمون دوست بودن قبلش) سرخانوادش به مخالفت گرم بود ..‌عموش حرف تودهنش بود میگفت نه زیاده ...دامادمون برگه رو گرفت امضا کرد...هنوز حرف عموعه تموم نشده بود😄

گفتن خودت میخای بدی دیگه .😄

پسرودختر همو بخان واقعا مهریه کیلو چنده

الانم توزندگی هرچی داره زده به اسم خواهرم ...خواهرمم هرچی داره مال شوهرشه

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
دوست عزیزم منم نامزدیم بهم زدم منتها من اخلاقا رفتاراش و خاله زنکی بودن و دخالت های خانواده ش بود ک ...

حرفتون کاملا درسته 

پیدا بوده آدم گوشی ای بوده 

نامزد منم همینطور بود 

پدرش قشنگ میتونست پرش کنه .

با چرتکه انداختن و گفتن مهریه کم کنین و این حرفا 

آدم بهشون شک میکنه 

چقدر مزخرف این همه ادم تو جهان مهریه دارن اینا پسرشون چیه و کیه ک عروسشون نباید ازشون مهریه بخواد&nb ...

خودشونو خیلی دست بالا میگرفتن 

والا با اینکه ما از هر لحاظ بالاتر بودیم

بله عزیزم . خیلی طرف خانوادشه  همه دارن بهشون میگن اشتباه میکنین ولی حرف حرف خودشونه

برو خداراشکر کن .هم خسیسن هم طرف خانوادشه .براچی میخوای به مشکل بخوری بعدا و همش حرص بخوری و تاپیک بزنی که خسیسه‌ به مامانش گوش میده . بسپار به خدا اگه به صلاحته درست میشه وگرنه بهم بخوره بنظرم کم بنفعت نیست

دقیقا عین حرفی ک من زدم گفتم من برا زندگی اومدم ن برای سکه گرفتن اینا خودشو میدونن چ گندی میزنن ک ی ...

همینطوره عزیزم .

یه بار تو دعوامون از دهنش پرید 

گفت بابام گفته ول میکنه میره 

منم گفتم از الان به فکر جدایی آن خانوادت 

من اومدم زندگی کنم 

نیومدم که چیزی بالا بکشم و برم