اگه رک بخوام بگم برای موفق شدن باید پاره بشی هیچ جوره نمیشه ریلکس بود و رسید هیچ جوره نمیشه از خوابت نزنی و بتونی هیچ جوره نمیشه مسئولیت پذیر نباشی و بشه هیچ جوره نمیشه تکرار و تکرار و تکرار نکنی ولی به دست بیاری انقد باید تکرار کنی و از تکرار کردن خسته نشی تا نزدیک بشی به چیزی که میخوای میخوام بگم سخته اذیت کنندست خسته کنندست طاقت فرساست اعصاب خورد کنه و همه اینا دلیل بر ادامه ندادن نیست و انگیزه ست چون انقدرررر آدم جای تو بودن و تونستن که باورت نمیشه پس ما توانا و با پتانسیل خیلی زیادی آفریده شدیم که تا الان خیلی از آدمای شبیه ما به جایگاه های باورنکردنی رسیدن و تونستن و ستاره شدن تو زندگی ستاره بشید و بدرخشید به اندازه کافی ادمای معمولی اومدن و رفتن... تو یادها بمونید..
:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی که دوستت دارم ... 🥲🩵(( و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل). قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند... ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم. ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍
اگه خلاصه کنم وقتی هدف بزرگی انتخاب کردی پارگی رو هم کنارش باید بپذیری و غر نزنی و هیچوقت شک نکنی که میشه یا نمیشه قطعا میشه قطعا میتونی خودت انتخاب کن .
:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی که دوستت دارم ... 🥲🩵(( و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل). قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند... ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم. ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا کی میخواد این وضیعت ادامه دار باشه خودت خسته نشدی از خود تکراریت🤦🏻♀️🥺💔
از توهینا تحقیرا 😒