الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشیدا ولی دمش گررررررم حسابی آدم باید از اول سفت بگیره همه چیو شل بگیری سفت میخوری
دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
سر مهریت کوتاه نیا اگه بخوادت خودش قبول میکنه وگرنه بعدم باید کلی حرف بشنوی از خانواده شوهرت خانواده شوهرمنم میگفتن 14تا داداشمم گفت مسخره میکنین بعد گفتن خب 114تا بابامم و داداشمم از 500تا پایین نمیومدن داداشم میکفت دوسندارین خوش اومدین مگه خواهرم چی از دختر خودت کم داره بخدا مامانش داشت منفجر میشد دیگع مگه قبول میکرد در اخر شوهرم گفت من قبول میکنم پدرش میگفت مبارکه مادرش میخواست سکته کنه اونموقع من ب مامانم گفتم اشکال نداره همون 14تا ولی مامانم گفت بسپار دست پدرت و داداشات و الان فهمیدم که چقدر کار خوبی کردم که رو حرف خانوادم حرف نزدم وگرنه الان همش مادرش میخاست بگه مهریه دختر من آنقده برا تو انقد هی اعصابم خورد کنه
زندگی یاشروعش که بخواد سر مهر بهم بخوره فدای سرت که بهم خورده...کسی که کسی رو بخواد نمیذاره کار به اینجابرسه.زن داداش من میگفت مهرش ۱۳۶۸تابشه ولی ۲۰۰تاشد.داداشمم برای اینکه خانومش ناراحت نشه تو محضر یه سفر مکه و ۱۳۶۸تا گل انداخت براش