2777
2789
بچه ها قزوین برای زندگی مجردی برای یه دختر تنها چه طوره؟ امنیت داره؟  مردمش از اونایی هستن که ...

به تنها چیزی که کار ندارن زندگی همدیگه اس اتفاقا 

من خیلی از استانا زندگی کردم به آرومی قزوین جایی رو ندیدم 

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها قزوین برای زندگی مجردی برای یه دختر تنها چه طوره؟ امنیت داره؟  مردمش از اونایی هستن که ...

نظر شخصیمه

برای دختر تنها هیچ جا امن نیس تو ایران...

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...

سلام دوستان 

بهترین رو باید رفت از نزدیک دید چون همیشه تو نی نی سایت میگن کرمانی ارمانی نمونه 

ما کرمانی رفتیم انقدر کثیف و داغون بود که حالت بهم میخورد غذاشو بخوری 

غذاش هم اصلا خوب نبود 

دستشویی پر از عفونت و کثیفی بود 

ما برگشتیم مریض شدیم 

خواهش میکنم کار مارو نکنید دیدید رستوران کثیفه نمونید و اونجارو ترک کنید به صرف اینکه مردم تعریف کردند انتخابش نکنین!

من خودم از سایت قزوین یار دیدم که بهترینای قزوین رو اومده بود لیست کرده بود و برام جالب بود. فست فود روچیک خوبه و رستوران  و کافه رستوران هم گفته به نظرم برید ببینید سایتشو

بچه ها قزوین برای زندگی مجردی برای یه دختر تنها چه طوره؟ امنیت داره؟ مردمش از اونایی هستن که پیگیر ز ...

من 6 سال زندگی کردم اونجا شهر خیلی خوبیه مردمشم خوبن امکاناتش خوبه اما شلوغی شهرهای بزرگی مثل تهرانو نداره این یه حسنه اون حرفاییم که میزنن چرت و پرته شایدم از قدیم بوده اما الان ما چیزی ندیدیم

خدایا راضیم به رضای تو

من همیشه نمونه رفتم خوب بوده الان چند تا رستوران دیگه هم اومده البته نمونه گرونم هست کرمانی هم خوبه 

حتما سرای سعد السلطنه و حمام قجر و چهلستون و عالی قاپو و اینا رو برو ببین بستنی فلاح هم بخور باقلوا هم یادت نره 

خدایا راضیم به رضای تو
نظر شخصیمهبرای دختر تنها هیچ جا امن نیس تو ایران...

من سالهاتو شهرهای مختلف زندگی کردم هیچ مشکلیم نبوده حتی مسافرت تنهایی رفتم 

نمیشه مطلق گفت هیچ جا امن نیست نا امنی ممکنه تو اروپا هم باشه اینکه بگیم تو ایران امن نیست مطلق نیست

خدایا راضیم به رضای تو