2777
2789

دوسال درد عشق کشیدم، ریختم توی خودم

بعد دوسال فهمیدم اونم عاشقمه، یک ماه باهم بودیم، خیلی جفتمون مقید هستیم، اون بیشتر از من پاکه... 

خیلی عذاب وجدان داشت ولی میگفت نمیتونمم باهات حرف بزنم، مداحه هیئتمون بود میگفت دیگه از شدت گناه، روضه هام حس میکنم خریدار نداره و... 

با اینکه دستش خالی بود تازه دو روز بود سرکار میرفت، خدمتش تموم شده بود اما برای جلوگیری از گناه، مامانشو فرستاد جلو... 

اومدن دو جلسه خاستگاری، یکماه دیگه هم اینجوری گذشت که مثلا آشنا شیم چون مادر من نمیدونست ما همو دوست داشتیم.. 

مامانم از روز اول از اینا خوشش نمیومد، رفت از هزار و یک جا درموردشون تحقیق کرد، یسری چیزای خیلی طبیعی از گذشته اش پیدا کرد و همونارو بهونه کرد و بهشون گفت نه.. 

اونم خیلی داغون شد، منم از اون بدتر

اما مامانم هیچکس حریفش نیست، مجبورم کرد خودم زنگ بزنم بگم جواب خودم منفیه.. 

خیلی برام سخت بود، دیشب این کارو کردم

خیلی داغون شد، منم دارم روانی میشم

فقط ب مامانم گفتم تا عمر دارم نمیبخشمش دیگه هم ازدواج نمیکنم هیچکسو راه نمیدم، اونم شنیدم گفته دیگه زن نمیخوام

الانم توی خونه حبسم کردن، نمیزارن حتی جلوی در برم چیکار کنم بنظرتون.. 

خودش بهم پیشنهاد فرار داد یمدت، تا راضی ب عقدمون بشن

اما شایدم پشیمون شده باشه، میخوام خودمو بکشم

چی پیدا شد از گذشتش؟؟ دوس دختر و اینا؟

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه تو گذشتش چیکار کرده

و اینکه تو اگه واقعا دوسش داشتی زنگ نمیزدی بگی🥲

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

فرار نکنیا الان داغی سر حرص و غصه ای

بسمار ب خدا کارتو

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

😢از رو عصبانیت تصمیم نگیرین

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
مگه تو گذشتش چیکار کرده و اینکه تو اگه واقعا دوسش داشتی زنگ نمیزدی بگی🥲

یه پرونده سوء پیشینه از یکی دوتا دعوا داشته... 

من دوسش دارم ب خودش و خانوادشم گفتم، ولی مامانمو نمیشناسی چ آدمیه اینجا خون راه مینداخت، ب داداشش گفتم مجبورم پا روی دلم بزارم😞

بخاطر یه پسر ؟؟؟ خودکشی؟؟

جالبه که میگی من مقید هستم ولی حرف از گناه کبیره میزنی.پس دین و ایمانت قوی نبوده و الکی مقید بودی

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

چقد پر از حس خوب بود

نترس شما عاشقان واقعی خدا هستید..خدا عاشقان واقعی رو بهم میرسونه به حرمت همون حیای بینتون

دوباره بیاد خاستگاری و شما تا میتونی رو مامانت کار کن...انقد بیاد خاستگاری که...

یه بزرگترو با خودت همراه کن

برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜                             کاربر قدیمی☹️🥲

مامانت کار درستی کرده 

مردی ک پیشنهاد فرار بده از زندگی مشترک هم فرار میکنه...

به راحتی 

اخرم با خودش میگه این دختر با هر کس دیگری بود هم فرار میکرد...

ربطی ب هییتی بودن هم نداره ... اونم آدمه معصوم نیست و در این شرایط فرقی با ادم های غیرمذهبی نیست