2777
2789
عنوان

دارم میمیرم...آیندم نابود شد... 😞😞😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 53 پست
دختر نبوده میگ ی پرونده قضایی داره چاقو کشی و.. بوده

یا خدا من گفتم لابد دختره

چاقو کشی چرررااااا

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
و اینکه یکم فک کن سو پیشینش چی بوده دعوا سر چی بوده شاید حق با مامانته  تو هنش یه ماه باهاش خر ...

خودش میگه بیاد پیگیر شه خودم باهاش میام بفهمه پرونده جریانش چی بوده، اما مامانم گوشش بدهکار نیست

چون زبون تلخی داره، باید زبونشو بلد باشی، ک مامان منم اعصاب نداره میفتن کنار هم دعواشون میشه، اما ما خیلی باهم خوبیم تفاهم داریم😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آیندم وای فلانم 

ولمون کن بابا استارتر دو رکعت نماز توکل بخون 

ذکر استعفرالله بگو 

دست پدر مادرت رو ببوس خواهر من پدر ما رو در اورد چند بار خودکشی کرد ازدواج کرد انقدر بدبختی کشید که نگم که نگم که نگم ها

اگر غیر از سعادت باهاش داشته باشی خدا راه رو باز نمیکنه بگو خدایا سپردم خیرو صلاح رو به تو

دیگه هم عشق عشق عشقم نکن

الان خیلی جدیم ها خیلی

هرچیزی با زور گرفته میشه تهش مصیبته 

کار رو بسپار به خدا 

دلیل داشته برای این کارش میگ مامانت بیاد براش روشن کنم اما مامانم میگ ن تمام

خشونت نیاز ب دلیل نداره

منم جای مادرت بودم‌نگران میشدم

الان داغی

آدم عاقل پیشنهاد فرار نمیده 

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
عزیزم پرونده سو پیشینه مال چند سال پیشه؟ تو خودت حاضری دختر دسته گلت رو بدی به کسی که تجربه دعوا دا ...

وضع مالیشون خوبه

پرونده و دعواروهم میگه مامانت بیاد ببرمش پیش طرف ببرمش پیش شاهدا پیش قاضیه و... براش روشن بشه

مامانم نمیاد

خودش میگه بیاد پیگیر شه خودم باهاش میام بفهمه پرونده جریانش چی بوده، اما مامانم گوشش بدهکار نیست چو ...

ببین حتمااااا مامانت حق داره تو خامی الان 

هیچ مادری بد بچشو نمیخواد 

توام گول نخور ناراحتم نباش اگه قسمت هم باشین بهم میرسبن نرسیدینم حتما خدا یه ادم بهتر برات در نظر داره

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
ب مادرش حق ندادم ک یا نگفتم گناه کرده😐😐 پرسیدم فقط چون میگ آقا پاکه قطعا قتل و خلاف ک نبوده حتما ...

شوخی کردم من با مادرش حق میدم حقیقتش ساده ترین و پیش پاافتاده ترین چیز تن مادر رو میلرزونه اون مادره و بشدت نگران

وای آیندم وای فلانم  ولمون کن بابا استارتر دو رکعت نماز توکل بخون  ذکر استعفرالله بگو&nb ...

هرچی با زور گرفته شه تش مصیبته

افرین شدیدا موافقم و تجربش کردم👍👍

شوخی کردم من با مادرش حق میدم حقیقتش ساده ترین و پیش پاافتاده ترین چیز تن مادر رو میلرزونه اون مادره ...

من فک کردم دختره 

سابقه چاقو کشی داره😐

چی شد این فکرو کردی    

اخه هنچین تعریفش کرد گفتم ته خلاف این ادم دوس دخترع

من خیلی عاشقم دارم دیوونه میشم گفتم یا این یا هیچکس😞

چون ک الان خامی و همه ی ما این دورانو گذروندیم 

درکت میکنم 

اما با گذر زمان خوب میشی 

همه چیو بسپار به خدا و به این فک کن که مامانت تو رو زاییده اون بیشتر دوستت داره تا اون پسری ک یه ماه باهاش بودی 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
وضع مالیشون خوبه پرونده و دعواروهم میگه مامانت بیاد ببرمش پیش طرف ببرمش پیش شاهدا پیش قاضیه و... بر ...

وضع مالی باباش  خوبه این یعنی دخالت مادام العمر خانواده همسر تو زندگیت...

ببین پرونده سو پیشینه اگر طرف مقصر نباشه ثبت نمیشه

اونم تو سن پایین ! کمی بیشتر بررسی گن