2777
2789
عنوان

دارم میمیرم...آیندم نابود شد... 😞😞😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 53 پست
یه پرونده سوء پیشینه از یکی دوتا دعوا داشته...  من دوسش دارم ب خودش و خانوادشم گفتم، ولی مامان ...

حق با مامانته 

کاملا مامانت درست میگه

معلومه خیلی لاته که پیشنهاد فرار هم میده کاش سر عقل بیای

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وضع مالیشون خوبه پرونده و دعواروهم میگه مامانت بیاد ببرمش پیش طرف ببرمش پیش شاهدا پیش قاضیه و... بر ...

ببین وقتی پرونده داره یعنی خیلی لاته 

این بنداز دور بدبخت میشیا

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
فرار نکنیا الان داغی سر حرص و غصه ای بسمار ب خدا کارتو

حتما قسمتت نیست به قسمت ایمان بیار واقعا

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 

پدر مادرا بد فرزندشونو نمیخوان ، حالا پسره هم سابقه داره این بحثا شوخی نیست بعدم اگه آدم خوبیه چرا پیشنهاد فرار بهت داده؟فرار بجز بی ارزش شدن و طرد شدن از جانب بقیه هیچ سودی برات نداره 

تاپیک بقلی میگفت بعد ۱۱ سال از اینکه تو گذشته گفته بوده اگه نذارن با خاستگارم ازدواج کنم خودمو میکشم! 

تا الان داره زجر میشکه از اون حرفش بااینکه طرف هم شوهرش شده و آدم خ خوبیه 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

وای توروخدا فرار نه خودتو از چشم ننداز همین یذره ارج و غربم که پیش خانوادت داری از بین نبر 

این نشد کس دیگر پالون کن خر دیگر😊با عرض پوزش فراوان این گرونیا نسبت پدر فرزندی رو از بین برده عشق که عشقه🤣حتما عمل کردن به این حرفا سخته و گفتنش برا ما راحت ولی ماهایی که متاهلیم داریم میگیم هیچ ارزشی نداره الان خودتو دار بزنی تیغ بزنی رگ بزنی گریه کنی زجه مویه کنی فردا زن همین ادمم بشی میگی چقد من بچه و بی فکر بودم

خوشبخت ترین باشی عزیز دلم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین عزیزم ما ک با توافق و خیر و خوشی ازدواج کردیم الان مث سگ پشیمونیم و روزی صد بار خودم و فش و لعنت میکنم ک خودمو بد بخت کردم وای ب حال شما ک قصد فرار داری

اصن کی دیده که شب بمونه!؟😊
حتما قسمتت نیست به قسمت ایمان بیار واقعا

چی قسمتم نیست؟

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️