fatemehmy مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 106 عنوان آی وی اف 41 بازدید | 3 پست دوستانی که آی وی اف کردین ، میشه کمکم کنین ، جنینای من اماده اس روز ۳ پریود رفتم سونو دکتر بهم قرص استرادیول داده که روزی ۳ تا میندازم گفت بعد ۸ روز دوباره برم سونوبعدش چیه؟ دکترا بهم توضیح نمیدن😭🤣بعدش باز داروعه یا انتقال؟ دیروز | 01:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانملوبیا عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 5834 انتقال هست خیلی خیلی تغذیه اتو رعایت کن بار اول نتیجه بگیری لوبیا سبز زیاد بخور پروسش سخت بود؟
fatemehmy مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 106 انتقال هست خیلی خیلی تغذیه اتو رعایت کن بار اول نتیجه بگیری لوبیا سبز زیاد بخور پروسش سخت بود؟ خوحشتناک استرس دارم، شما تجربه کردی؟چیا بخورم سخت که چندماه برام خیلی سخت گذشت ولی به آخرش فکر میکنم ، چون ما شهرستانیم کارامون تهران سخت تر هم شده
خانملوبیا عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 5834 خوحشتناک استرس دارم، شما تجربه کردی؟چیا بخورم سخت که چندماه برام خیلی سخت گذشت ولی به آخرش فکر میکنم ... اصلا استرس نداشته باش کارات تقریبا تمومه فقط ارامشتو حفظ کن و تغذیه رو رعایت کن من تجربه نداشتم اما اطرافم خیلی انجام دادن