2777
2789
عنوان

با تنهاییم کنار اومدم

248 بازدید | 33 پست

بالاخره با تنهاییم بعداز جون کندن کنار اومدم دیگه منتظرش نیستم یکی گفت جادو شدین یکی گفت چشم خوردین من همه راه هارو رفتم تاثیری نداشت

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

منم متاهلم ولی تنهام چارش چیه خدا میدونه 😔💔

فهمیدم نباید صدمو میزاشتم براش

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم متاهلم ولی تنهام چارش چیه خدا میدونه 😔💔

جدا زندگی میکنید؟

فهمیدم نباید صدمو میزاشتم براش

اره برا هیچکس نذار ....سرنوشت مام همین بود من حتی خودکشیم کردم منتها انگار قسمت زجر کشیدن و‌موندن تو دنیای بی رحمه میدونی عزیزم من تنم انگار زخمیه و توی حوض پر از ابلیمو افتادم

تو ی خونه ایم ولی حرف نمیزنیم معمولا شوخی و‌خنده نداریم رابطه نداریم

الان اکثر زوجها همینن. متاسفانه این گوشی دست گرفتن و فوتبال و اخبار دیدن همون چند ساعتیو که مردا توی خونه هستن رو هم عملا از خونوادشون میگیره.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چرا انقدر ناامید دلیلش چیه؟ خیانت کرده؟

خیانت منو اذیت نمیکنه 

کتکم میزنه 

تهمت میزنه 

قضاوت الکی میکنه 

زخم زبون میزنه 

فحش به پدرم ک مرده میده اخرش میگه تو روانی هستی توهم زدی اشتباه شنیدی 

یا مثلا پیش بقیه از من بد میگه 

منو پیش دیگران تحقیر میکنه 

ب بقیه میگه دوسش ندارم گیر مهریش هستم 

محبت نمیکنه 

اره برا هیچکس نذار ....سرنوشت مام همین بود من حتی خودکشیم کردم منتها انگار قسمت زجر کشیدن و‌موندن تو ...

وای عزیزم یه جوری خودتو نجات بده