2777
2789
عنوان

دارم میمیرم...آیندم نابود شد... 😞😞😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پا پس نکش اگه میدونی پسر خوبیه و ارزششو داره بمون پاش و اینقدر بیان و تو اصرار کن تا بلاخره کوتاه میان ولی به کارهای غیرمعقول مثل فرار و خودکشی فکر نکن که واقعا قباحت داره چ بعید از یه خانم عاقل و بالغ

یه پرونده سوء پیشینه از یکی دوتا دعوا داشته...  من دوسش دارم ب خودش و خانوادشم گفتم، ولی مامان ...

بزار زمان بگذره یواش یواش با مامانت صحبت کن دوست شو اوکی میشه ایشالا به خودکشی و فرار فک نکن 

فرار کنی ببخشید بعدا مث سگ پشیمون میشی 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
با دختر یزید رل داشته 

ب مادرش حق ندادم ک یا نگفتم گناه کرده😐😐

پرسیدم فقط چون میگ آقا پاکه قطعا قتل و خلاف ک نبوده حتما دختر بوده دیگ ک اسی هم بی اهمیته

چیز مهمی هم نیست از نظر من

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

و اینکه یکم فک کن سو پیشینش چی بوده دعوا سر چی بوده شاید حق با مامانته 

تو هنش یه ماه باهاش خرف زدی اینجوری عاشقش شدی 

به حس الانت اعتماد نکن منطقی فک کن

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
فرار تنها راهمونه اخه

نه صبر کن عجول نباش اشتباه منو نکن

همین

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
یه پرونده سوء پیشینه از یکی دوتا دعوا داشته...  من دوسش دارم ب خودش و خانوادشم گفتم، ولی مامان ...

عزیزم پرونده سو پیشینه مال چند سال پیشه؟

تو خودت حاضری دختر دسته گلت رو بدی به کسی که تجربه دعوا داره؟ باید اثبات بشه واقعا دیگه ترک کرده.

بعدم هیچ چیزی نداره برای زندگی‌... پس فردا بخاطر نداریش هم باید سرکوفت بخوره... ما با سختگیری تو ازدواج مخالفم ولی خب باید حداقلهای ازدواج آسان رو داشته باشه