2777
2789
عنوان

کسی چیزی از اوتیسم میدونه؟؟؟میترسم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 60 پست
جواب همش نه هست بغل خیلی دوست داره ماساژ دوس داره بازی هم همه نوع بازی می‌کنه و به هیچ اسباب بازی وا ...

نه بنظرم نمیتوته اوتیسم داشته باشه نگران نباشید

تو گوگل هم سرچ کنید واسه اینکه خیالتون راحت تر بشه

منم یه مقاله دیدم تو گوگل توی سایت koodaksun زمان تشخیص علائم اوتیسم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ▪︎ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ▪︎دانی که پس از عمر چه ماند باقی▪مهر است و محبت است و باقی همه هیچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر شما چیزیش نیست.بچه های اوتیسم خیلی بپر بپر می کنند.دستاشون روهم تند تند تکون میدن.زیاد دور خونه ...

خانمی پسرتون کی راه رفت و کامل حذف زد 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
تو جای شلوغ بی تابی نمیکنه؟ مدام کارا یا بازی های تکرای رو انجام نمیده؟ از اینکه بغلش کنید بدش نمی ...

واسه پسرمنم بگو

بیتابی نمیکنه،اتفاقا میفهمه خوشحالم یا عصبانی،بغل کردن به اندازه رو دوست داره

ولی انگار زبونش سنگینه،بیشتر اشاره میکنه،وقتی چیزی رو میخواد،بعضی کلماتشو انگار فقط خودم میفهمم.در واقع یه غریبه ببینه شاید بگه این اصلا حرف نمیزنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وای چقدر عجولی  پسر من هجده ماهگی راه رفت  الآنم سه سال و سه ماهشه چهار پنج جمله حرف میز ...

ممنونم آروم شدم پسر شما هم همسن پسرمن بود خیلی حالیش میشد؟؟؟مثلا نرو فلان جا و اینا

پسر من سه و نیم بود تازه به بابا می گفت با به مامان می گفت ما 

بعد چی شد؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هیچی دو هفته دیگه چهار سالش تموم می شه حرف می زنه ولی کامل نه مثل بچه دو ساله که تازه داره یاد می گی ...

بازم خداروشکر،پسرمنم مثل پسر شماس،

گفتاردرمانی بردین؟