2777
2789
عنوان

کسی چیزی از اوتیسم میدونه؟؟؟میترسم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توخونه خودت باهاش کارکن میگم پسرمن تا ۳سالگی حرف نمیزد تا ۵سالگی جاداره بزار تولد ۲سالگیش بگذر ...

ممنون گلم آروم شدم انشالله همه بچه ها سالم باشند همیشه مامانا کمتر حرص بخورن

پسر من سه و نیم بود تازه به بابا می گفت با به مامان می گفت ما 

پسرم الان بابا و هتی و آب و داداش و نه نه نه و ب ب و قارقار 

و پنکه ی وقتایی میگه دیگه هیچی 

همسناش قشنگ مامانشونو صدا میزنن بریم و بیا و اینا میگن

بردم دو سه ماه فایده ای نداشت پسر شما چندسالشه

سه سالشه،همه چیزش خوبه،ارتباط چشمی داره،اشاره میکنه،جای وسایل رو میدونه،همه چیز رو تشخیص میده،فقط حرف نمیزنه هنوز🥲

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سه سالشه،همه چیزش خوبه،ارتباط چشمی داره،اشاره میکنه،جای وسایل رو میدونه،همه چیز رو تشخیص میده،فقط حر ...

عین پسر من فقط کلام نداره ، به امید خدا اینا هم به حرف می یان سر ما رو می خورن می گیم کم حرف بزن

عین پسر من فقط کلام نداره ، به امید خدا اینا هم به حرف می یان سر ما رو می خورن می گیم کم حرف بزن

انشالله ،خدا از دهنت بشنوه،تمام دعام تو ماه رمضون حرف زدن این فسقلی بود

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
امیدوار باش انشالله ما هم عیدیمون رو می گیریم ولی حتما دکتر مغز و اعصاب هم ببر من بردم گفتن سالمه حر ...

میبرمش ممنون

تا الان ک پیشرفت بوده امیدوارم تا دوسالگی بهتربشه

انشالله تا سه سالگی جا داره ، اگه تا اونموقع کامل نشد ببرش دکتر ، تو خونه زیاد باهاش حرف بزن ، کلمه ها رو بخش بخش بگو حتی اگه نگات نمی کنه ، وقتی می گه آب ،بگو مامان به من آب بده بخورم، براش کتاب داستان بخون ، اینا چیزهایی هس که به من تاکید کردن و اینکه حتما ببرمش مهد منتها خونه ما هم اصلا حرف نمی زنیم لام تا کام 

هجده ماهگی راه رفت ودو سالگی حرف زد.الان هشت سالشه وجیزیش هم نیست.تمامی نمراتش هم خیلی خوبه

خدا رو شکر 

خدا حفظش کنه 

البته خیلی هم دیر حرف نزده 

پسر من ۱۸ ماهگی راه رفت 

ولی الان سه سال و سه ماهه فقط چهار پنج جمله کوتاه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

ببین بچت هییییییچ مشکلی نداره  خیالت راحت اصلا دکتر هم لازم نیست بری   باباش کاملا درست میگه

اینایی که اومدن میگن حتمابرو دکتر و اسم و ادرس پیج و شماره دکتر و مشاور و این چیزا بهت میدن اصلا حرفشونو گوش نکن  بد به دلت راه نده

من تضمین میدم پسرت طبیعی و سالمه