سلام مامانای مهربون خیلی میترسم الان میگن نکات مثبت و منفی پسرم رو ک 1سال و 5ماهشه
نکات مثبت:دستورات رو تا حدودی انجام میده بگم توپتو بده میده و عاشق اینکه یکی باهاش توپ بازی کنه چیزی دستش باشه بگم بده میده و بوس میده و دس دسی و بای بای بگم میکنه تقلید میکنه و ارتباط چشمیش باهمه خوبه عاشق جمعه و دوس داره وقتی مهمون داریم خواب و غذاشم خوبه
نکات منفی:فقط چن کلمه مث بابا و دد و کاکا و هتی و آب و ....تاازه راه میره چند روز پیش نمیرفت فقط دس به دیوار راه میرفت همسناش خیلی بیشتر میفهمن انگار وقتی میبینمشون باباشم قبول نمیکنه بریم دکتر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خواهش میکنم خودتو نابود نکن. هیچیش نیست. قدیم اینقدر بچه ها دیر راه میفتادن، دیر حرف میزدن مامان باباها هم بیخیال بودن هیچیشون هم نبود. برادرشوهر من سه سالگی حرف زده اینا هم بیخیال نشستن که خبدوست نداره حرف بزنه. مشکلی هم نداره ماشالا الان دبیرستانیه نرماله
تو جای شلوغ بی تابی نمیکنه؟ مدام کارا یا بازی های تکرای رو انجام نمیده؟ از اینکه بغلش کنید بدش نمی ...
جواب همش نه هست بغل خیلی دوست داره ماساژ دوس داره بازی هم همه نوع بازی میکنه و به هیچ اسباب بازی وابسته نیست و ناراحتی نمیدونم میفهمه یا نه ولی وقتی میخندم نوروش اونم میخنده
والا بچه اولم یکسال و پنج ماهگی راه افتاد و دوسالو هفت ماهگیم حرف زد
بچه دومم شب تولد یکسالگی راه افتاد ولی ۲سال و چهارماهگی حرف زد هردوشونم ماشالله سالمن برای چی نگرانی
لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
بچه منم هرکس میبینه میگه سالمه حتی دکتر وقتی میگم میخوام ببرمش دکتر همه دعوام میکنن ک چشمه بخ ...
انقد حس منفی و نفوس بد نزن به هرچی فکر کنی به راهت میاد خدایی نکرده
نشانه اصلی بچه های اوتیسم تمرکز نداشتن و توجه نکردنه مثلا بهش میگی یه چیزیو بیار نمیدونه و مثله خنگها فقط دور ورشو نگاه میکنه و انگار نفهمیده شما چی گفتی
لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
پسر شما چیزیش نیست.بچه های اوتیسم خیلی بپر بپر می کنند.دستاشون روهم تند تند تکون میدن.زیاد دور خونه میدون.فامیلمون هست اینجوریه.پسر من هم دیر راه رفت ودیر هم حرف زد.