2777
2789
عنوان

کسی چیزی از اوتیسم میدونه؟؟؟میترسم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خواهش میکنم خودتو نابود نکن. هیچیش نیست. قدیم اینقدر بچه ها دیر راه میفتادن، دیر حرف میزدن مامان باباها هم بیخیال بودن هیچیشون هم نبود. برادرشوهر من سه سالگی حرف زده اینا هم بیخیال نشستن که خب‌دوست نداره حرف بزنه. مشکلی هم نداره ماشالا الان دبیرستانیه نرماله

ممنون گلم فامیلتون ارتباط چشمیش خوب بود؟؟؟

نه اصلا نترس بخدا علائمایی که اوتیسم داره پسر تو ندارع 

هنوزم خیلی وقت داره واسه حرف زدن ولی اگه دوست داری ببرش دکتر ولی بهت قول میدم چیزیش نیست

براش می‌جنگم و بدستش میارم💕💪🏻

تو جای شلوغ بی تابی نمیکنه؟

مدام کارا یا بازی های تکرای رو انجام نمیده؟

از اینکه بغلش کنید بدش نمیاد؟

نمیتونه از چهره کسی بفهمه که اون شخص ناراحت عصبانی یا خوشحاله؟ 

اگه جواب این سوالا هم نه هست پس اوتیسم نداره 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ▪︎ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ▪︎دانی که پس از عمر چه ماند باقی▪مهر است و محبت است و باقی همه هیچ

دوست داری ببر پیش روانشناس کودک..

اما بهت قول میدم الکلی داری به خودت استرس میدی 

روند رشد و تکامل بچه ها فرق داره

من خودمم مادرم تمام این استرس ها رو داشتم و دارم که اشتباهه

تو جای شلوغ بی تابی نمیکنه؟ مدام کارا یا بازی های تکرای رو انجام نمیده؟ از اینکه بغلش کنید بدش نمی ...

جواب همش نه هست بغل خیلی دوست داره ماساژ دوس داره بازی هم همه نوع بازی می‌کنه و به هیچ اسباب بازی وابسته نیست و ناراحتی نمی‌دونم می‌فهمه یا نه ولی وقتی میخندم نوروش اونم میخنده

والا بچه اولم یکسال و پنج ماهگی راه افتاد و دوسالو هفت ماهگیم حرف زد 

بچه دومم شب تولد یکسالگی راه افتاد ولی ۲سال و چهارماهگی حرف زد هردوشونم ماشالله سالمن برای چی نگرانی

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
والا بچه اولم یکسال و پنج ماهگی راه افتاد و دوسالو هفت ماهگیم حرف زد  بچه دومم شب تولد یکسالگی ...

بچه منم هرکس میبینه میگه سالمه حتی دکتر 

وقتی میگم میخوام ببرمش دکتر همه دعوام میکنن ک چشمه بخوای ببریش بعضی وقتا یهو حساس میشم

بچه منم هرکس میبینه میگه سالمه حتی دکتر  وقتی میگم میخوام ببرمش دکتر همه دعوام میکنن ک چشمه بخ ...

انقد حس منفی و نفوس بد نزن به هرچی فکر کنی به راهت میاد خدایی نکرده

نشانه اصلی بچه های اوتیسم تمرکز نداشتن و توجه نکردنه مثلا بهش میگی یه چیزیو بیار نمیدونه و مثله خنگها فقط دور ورشو نگاه میکنه و انگار نفهمیده شما چی گفتی

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤