2777
2789
عنوان

دوستم که مثل خواهرمه منو عروسی برادرش دعوت نکرد ببینیم بهم چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 71 پست

بعضی جاها یک طوری شده. که کارت دعوت میدن. بعد زنگ می‌زنند میپرسن. که شما میاین یا نه؟! 

دختر خاله شوهرم برای عروسی برادرش بهمون  زنگ زد گفت میخوایم مطمئن باشیم. داریم غذا سفارش میدیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا من دوستم رو مثل خواهر می دونستم و‌دو‌طرفه نبوده

بازهم حرفت منطقی نیست 

ایشون شمارو خواهر هم بدونه 

برادرش نمیشه برادر شما که توقع دارید چون شما رایطتون خیلی نزدیکه پس باید برادرش هم شمارو نزدیک بدونه و شمارو دعوت کنه

گفتم که شما واسه عروس و داماد غریبه هستید شاید دلشون نخواد کسی که نمیشناسن تو عروسیشون باشه

بعضی جاها یک طوری شده. که کارت دعوت میدن. بعد زنگ می‌زنند میپرسن. که شما میاین یا نه؟!  دختر ...

اینم به من گفت اگه زنگ زدیم  پرسیدیم کسی قول نداد بعد بهت خبر می دم

احتمالا من دوستم رو مثل خواهر می دونستم و‌دو‌طرفه نبوده

عروسی پسرخاله شوهرم من دلمو صابون زده بودم ک بریم ،

ک گفتن فقط خاله و دایی و عمه و عمو دعوتن

بچه هاشون دیگه نه😅💔

شما فک کن میشی دوست خاهرشوهر عروس. سخت نگیر واقعن

دوستت میخواسته دعوتت کنه واسه همین به برادرش گفته اونا قبول نکردن خب واقعا تقصیر دوستت نیست چون الان هزینه واسه یه نفرم گرونه ، حتما داداش و زنداداشش میخواستن یکی از نزدیکای خودشون رو دعوت کنن واسه همین این جور گفتن

بازهم حرفت منطقی نیست  ایشون شمارو خواهر هم بدونه  برادرش نمیشه برادر شما که توقع دارید ...

کفت قرار بوده میوه ی عروسی رو بدن شوهر من براشون صبح زود روز عروسی بخره ، هنوزم توقع من بیجاست؟

کفت قرار بوده میوه ی عروسی رو بدن شوهر من براشون صبح زود روز عروسی بخره ، هنوزم توقع من بیجاست؟

بله توقعتون بیجاست 

این موضوع ربطی به اون نداره 

درواقع اگر همسر شما چنین کاری کنه بازهم غلطه 

چه لزومی داره واقعا 

دوستت میخواسته دعوتت کنه واسه همین به برادرش گفته اونا قبول نکردن خب واقعا تقصیر دوستت نیست چون الان ...

من مسافرت بودم بمروز کامل دلشتم برای برادرش و زن براذرش دنبال کفشی که می خواستم می گشتم   ، نمی دونم شاید توقعم زباده