2777
2789
عنوان

دوستم که مثل خواهرمه منو عروسی برادرش دعوت نکرد ببینیم بهم چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 71 پست
یکی از دوستای من عروسی خودش بود  ب دوستم ک تنها نمیتونست بیاد شرایط خونوادش رو میدونست ک مامان ...

شاید مادره عروس راضی نبوده. دیدم اینجوری. مادر و پدر عروس یا داماد میگن دوستاتون را دعوت نکنید. 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا ناراحت میشی خو الان تو این شرایط مهمون کم دعوت میکنن چه توقعی داری دوسته خواهرش و تو عروسی دعوت کنه منم عروسیم کلا ۱۰۰نفر بودیم و لیست مهمون هارو خودم نوشتم حتی جاری خواهرم و مادر شوهرش هم دعوت نکردم فقط خانواده درجه ۱ 

شاید مادره عروس راضی نبوده. دیدم اینجوری. مادر و پدر عروس یا داماد میگن دوستاتون را دعوت نکنید. 😔

اره شاید ، از نرفتن ناراحت نیستم ، می تونست بگه مهمونیمون گوچیکه ، خیلی رک‌بهم گفت 

ن بابا همه رو دعوت کرده بود

خیلی حرفش بد بود دوسته ده سالت بود خونوادش رو میشناختی خیلی دلش شکست

انشالله ک هرجا هست خوشبخت باشه😁

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
واقعا؟ 

اره 

چون عروسی یکی دیگست و دوست شما دخل و تصرفی نداره تو دعوت مهمون ها 

و شرایط اقتصادیم جوری نیست که خواهرو برادر عروس و داماد دوست دعوت کنن 

اصلا شاید بخوان فقط درجه یک ها باشن 

اینا تصمیمات عروس و داماد هست نه خواهز داماد 

وا چرا ناراحت میشی خو الان تو این شرایط مهمون کم دعوت میکنن چه توقعی داری دوسته خواهرش و تو عروسی دع ...

تمام دثره دانشجویی اوتا مرج بودن اکثر شبها میومد تهران خونه ما می موند بجورایی پیش خانوادم خجالت کشیدم 

عروسی خودش که نیست تصمیم گیر باشه

با شما هم احساس راحتی کرده و صادقانه گفته که برادرش باید تصمیم بگیره برای مهمون های مراسم

من اگر جای شما باشم اصلا از این موضوعات ناراحت نمیشم و شرایط دوستم رو کاملا درک می کنم

تمام دثره دانشجویی اوتا مرج بودن اکثر شبها میومد تهران خونه ما می موند بجورایی پیش خانوادم خجالت کشی ...

هر چی الان شما رو عوض کنه فرضا فامیل های ورزشی رو نگه اونا میگن چرا دوستا بودن ما نبودیم و شر میشه

عزیزم عروسی خودش نیست که بتونه سرخود دعوت کنه 

مهمان های عروسی رو عروس و داماد دعوت میکنن نه اطرافیان

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan