2777
2789

دوستان من ۱ هفته هستش در یک دفتر خدمات حقوقی استخدام شدم، بجز من و کارفرما که آقا هستش، ۲ تا خانم که یکی ۴٠ سالشه و یکی ۲۲ سالش منم ۲۴ سالمه. 

سابقه کاریشونم زیر ۱ ساله

اینا دیروز داشتن راجع به صبحانه حرف میزدن که کاش یکی باشه نون بخره ما تو مسیرمون نیست... 

(منم چیزی نگفتم، چون اگر بگم من میخرم یعنی باید عمل کنم یهو مشکلی پیش بیاد نتونم بخرم زشته) 

دیدم اینا درگوشی گفتم خجالتم نمیکشه الکی حتی نگفت من میخرم. 

🔴صبح زود پاشدم از روبروی دفتر با پای پیاده توی سرما رفتم تو نوبت وایستادم نون خریدم، اومدم تو سلام کردم، حتی ی تشکرم نکردن🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید میخریدی 

مگه هرچی اونا گفتن تو باید عمل کنی؟؟

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
تو که دیدی پچ پچ کردن در گوش هم چرا خریدی براشون

اخه خودمم میخواستم بخورم ولی در کل گفتم مثلا ی ادبی نشون بدم. 

کارفرما ۱ تابه کوچیک املت میخره برای ۴ نفر، زرنگ باشیم بتونیم ۲ قاشق بخوریم. 

ولی دیگه اینا خیلی بی شخصیت بازی دراوردن

نباید میخریدی مگه هرچی اونا گفتن تو باید عمل کنی؟؟

اخه خودمم میخواستم بخورم ولی در کل گفتم مثلا ی ادبی نشون بدم. 

کارفرما ۱ تابه کوچیک املت میخره برای ۴ نفر، زرنگ باشیم بتونیم ۲ قاشق بخوریم. 

ولی دیگه اینا خیلی بی شخصیت بازی دراوردن

اشتباه کردی. صبحانه خوردن بقیه به شما ربطی نداره. ببخشید مگه شما نوکرشونی بری براشون نون بخری. دیگه نخر. برا خودت صبحانه ببر بشین جلو چشمسون بخور نوش جونت. خودشون دست و پا دارن برن برا خودشون بخرن. به درک که در گوشی حرف میزنن. چقدر بعضیا پر توقع و بیشعورن

اخه خودمم میخواستم بخورم ولی در کل گفتم مثلا ی ادبی نشون بدم. کارفرما ۱ تابه کوچیک املت میخره برای ۴ ...

خودت برا خودت صبحانه ببر. منت کسیو‌هم نکش. بزار خودشون هر چی دوست دارن بخورن. صبحانه ااین مدلی که به قول خودت بزور دو قاشق بهت برسه ارزش نداره خودتو کوچیک کنی

اشتباه کردی. صبحانه خوردن بقیه به شما ربطی نداره. ببخشید مگه شما نوکرشونی بری براشون نون بخری. دیگه ...

تاپیک قبلیمم بخونی خیلی دارن اذیتم میکنن ولی گفتم اشکال نداره بزار مم در صلح رو. باز کنم. 

حالا ی سوال صبحانه هایی که میخریم اشتراکی هستش، حالا من پول نون هارو بگیرم؟! 

یا اصلا روش رو نزنم و دیگه از این کارهاهم نکنم؟