2777
2789
عنوان

دوستم که مثل خواهرمه منو عروسی برادرش دعوت نکرد ببینیم بهم چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 71 پست
اینم به من گفت اگه زنگ زدیم  پرسیدیم کسی قول نداد بعد بهت خبر می دم

😐

یعنی منتظرن یکی از مهمان ها کنسل کنه و نیاد!  

خب حالا ده تا غذا  زیاد بیاد. میارن خونه.. 

چه تالار بدی بوده. کدام شهری که اینطوری هست؟ 

شهرستان هر چی غذا و میوه زیاد بیاد پس میدن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای  برادرش راضی نبود 🤦‍♀️ شما هم جشنی چیزی داشتی دعوت نکن. این به اون در

من تو بکی از مراسماش بررگتربن گل رو براش فرستادم ، اره به وقتش شایدم تا اون موفع فراموش کرده بودم

عروسی پسرخاله شوهرم من دلمو صابون زده بودم ک بریم ، ک گفتن فقط خاله و دایی و عمه و عمو دعوتن بچه ه ...

ما بیش لژ ۳۰ ساله دوستیم و در همه خال من جای خواهرش بودم ، یهو دلم شکست نه بابت عروسی نرفتن از لحن صحبتش

ای وای حس بدی بود برات البته خب بنظرم انتظارت بیجا بود مگر اینکه با برادرش آشنا بوده باشی مگه هر جا ...

بله با براذرش هم‌‌ اشنام‌، طاهرا سلیقه ی منو قبول داره می خواست همه جا باهاش برم 

خب عزیزم منو دوستمم با هم خیلی مشورت میکنیم ولی دلیل نمیشه عروسی داداشش دعوت بشم 

شاید میزان‌ ابطه ها فرق می کنه ، من اگه تولد بچم‌هیچ کس نباشه این‌ دوستم‌هست