ای بابا ،رابطه مستقیم داره با اقتصاد مردم،،، بندگان خدا..... باید خود دولت دست بکار بشه، بیماری خیلی ...
عزیز من دولت چکار کنه مثلا؟
خودمون باید رعایت کنیم لباس وسیله دست دوم نخریم.از لوازم شخصی خودمون استفاده کنیم.پتو والبسه رو تو خونه خودمون بشوریم .در صورت ابتلا قرنطینه بشیم تا بهبودی خونه کسی نریم.
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
ای بابا ،رابطه مستقیم داره با اقتصاد مردم،،، بندگان خدا..... باید خود دولت دست بکار بشه، بیماری خیلی ...
گلم ربطش ب اقتصاد چیه؟
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
اگر روزی فراموشی گرفتم و همه چیز از یادم رفت دوباره تو را انتخاب می کنم ، دوباره عاشق تو می شوم ، چون تو را با تمام قلبم انتخاب کرده ام و قلب مثل عقل فراموش کار نیست ❣️❣️❣️❣️❣️
عزیز من دولت چکار کنه مثلا؟ خودمون باید رعایت کنیم لباس وسیله دست دوم نخریم.از لوازم شخصی خودمون اس ...
مثلا در سال 70 تا 75 یه سم آلمانی از طریق هواپیما روی نواحی پاشیدن کلا ریشه کن شد، شاید شما در جریان نباشی، این بیماری به این راحتی نیست که با اینصورت ازبین بره.
من دوران مدرسه گرفتم و اومدم خونه همه مبتلا شدن خیلی وحشتناکه شبا خارشش وحشتناک بود حتما برو دکتر چون واگیر داره یادمه یه محلول شیری رنگ بود باید میرفتی حمام بعد حمام به همه جا میمالیدی اب رو اتیش بود بعد چندروز کامل خوب شدیم جاشم نموند
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
متاسفانه آره ،این بیماری از زمان قدیم شایع بوده و یک مدت هم ریشه کن شد، نمیدونم چه اتفاقی افتاد دوبا ...
با ورود لباس های دست دوم خارجی ب کشور متاسفانه وارد شده.
مثلا در سال 70 تا 75 یه سم آلمانی از طریق هواپیما روی نواحی پاشیدن کلا ریشه کن شد، شاید شما در جریان ...
خب اون سم ممکنه برای انسان وسایر گونه های زیستی وگیاهی مضرباشه.
چیکار کردین دقیقا؟ با پماد فقط یا داروی خاصی داشت؟
عزیزم یادم نیست.اما فکر کنم یه پماد بود.حدود ۲۲ یا ۲۳ سال پیش بود
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
با ورود لباس های دست دوم خارجی ب کشور متاسفانه وارد شده.
شما فرمودید چیکاری؟در جوابتون گفتم این کار صورت گرفته بود. این بیماری شوخی نیست.و یه چیز دیگه لباس دست دوم رو پولدارا نمیخرن یک ذره عمقی به قضیه نگاه کنید متوجه میشید بنده دارم درباره چی صحبت می کنم...