نوعی انگل مثل شپش سرایت وتکثیر میشه زیر پوست بدن تخم ریزی میکنه خارش شدید میاره
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
دو هفته س نه دیگه خودشو قرنطینه کرده کسه دیگه ای نگرفته داییم میگه چن تا پماد و این چیزا دادن منتظرن خوب بشه بیچاره🥺
اگر روزی فراموشی گرفتم و همه چیز از یادم رفت دوباره تو را انتخاب می کنم ، دوباره عاشق تو می شوم ، چون تو را با تمام قلبم انتخاب کرده ام و قلب مثل عقل فراموش کار نیست ❣️❣️❣️❣️❣️
اره اصلا نمیدونم خودم احتمالا از استخر چون دکتر گقت مسریه
ایام عید پتووپرده ندادی بیرون بشورن برات؟
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
مسریه نه خطرناک نیست ولی آزار دهنده است مثل کهیر ولی خب شدید تر
الهی خوب بشی کلم
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
سلام و عرض ادب، گال بیماری که از عدم بهداشت معمولا میاد و معمولا هر کسی دچارش نمیشه اسیرهای جنگی و بازداشتگاه های نظامی به علت عدم بهداشت مستعد انتقال بیماری هستند و معمولا اون ناحیه ها رو باید سمپاشی کنند و ایزوله کنند.... تا حالا نشده بودم غیر از سربازها و اسیرهای دچارش بشن
نوعی انگل مثل شپش سرایت وتکثیر میشه زیر پوست بدن تخم ریزی میکنه خارش شدید میاره
ای داد نفهمیده بودم
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
سلام و عرض ادب، گال بیماری که از عدم بهداشت معمولا میاد و معمولا هر کسی دچارش نمیشه اسیرهای جنگی و ب ...
متاسفانه چند سالیه بین مردم عادی شایع شده .
شنیدم چند نفر پتو داده بودن بیرون برای شستشو واز اون طریق مبتلا شدن
😐عدم بهداشت! ن من شنیده بودم مسریه دکترم گفت ممکنه تو محیطی بوده ب بدنت سرایت کرده احتمالا ...
متاسفانه آره ،این بیماری از زمان قدیم شایع بوده و یک مدت هم ریشه کن شد، نمیدونم چه اتفاقی افتاد دوباره باز شروع شده. من تقریبا 20سال بود که نشنیده بودم