2777
2789
گال چیه

نوعی انگل مثل شپش سرایت وتکثیر میشه زیر پوست بدن تخم ریزی میکنه خارش شدید میاره

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
🫥وای چند مدته؟ هیچکس دیگه ازش نگرفته؟

دو هفته س نه دیگه خودشو قرنطینه کرده کسه دیگه ای نگرفته  داییم میگه چن تا پماد و این چیزا دادن منتظرن خوب بشه بیچاره🥺 

اگر روزی فراموشی گرفتم و همه چیز از یادم رفت دوباره تو را انتخاب می کنم ، دوباره عاشق تو می شوم ، چون تو را با تمام قلبم انتخاب کرده ام و قلب مثل عقل فراموش کار نیست ❣️❣️❣️❣️❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اصلا نمیدونم خودم احتمالا از استخر چون دکتر گقت مسریه

ایام عید پتووپرده ندادی بیرون بشورن برات؟

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
یا خدااا من داییم رفته بود سربازی اومد هیی خارش بعد سرچ کرد ک ارعه فک کنم گال دارم هیچی دیگ همگی ر ...

ب منم گفت استفاده کن اگر حساسیت باشه خوب میشه اگر گال خوب نشد کل خونه رو با آب داغ و ضدعفونی کننده تمیز کن و کرم بزن

در وهمِ هر دانه، هزار جنگل است. ^^ ☁️🌱
مسریه نه خطرناک نیست ولی آزار دهنده است مثل کهیر ولی خب شدید تر

الهی خوب بشی کلم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

سلام و عرض ادب، گال بیماری که از عدم بهداشت معمولا میاد و معمولا هر کسی دچارش نمیشه اسیرهای جنگی و بازداشتگاه های نظامی به علت عدم بهداشت مستعد انتقال بیماری هستند و معمولا اون ناحیه ها رو باید سمپاشی کنند و ایزوله کنند.... تا حالا نشده بودم غیر از سربازها و اسیرهای دچارش بشن

آقا هستم 
نوعی انگل مثل شپش سرایت وتکثیر میشه زیر پوست بدن تخم ریزی میکنه خارش شدید میاره

ای داد نفهمیده بودم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
سلام و عرض ادب، گال بیماری که از عدم بهداشت معمولا میاد و معمولا هر کسی دچارش نمیشه اسیرهای جنگی و ب ...

متاسفانه چند سالیه بین مردم عادی شایع شده .

سلام و عرض ادب، گال بیماری که از عدم بهداشت معمولا میاد و معمولا هر کسی دچارش نمیشه اسیرهای جنگی و ب ...

😐عدم بهداشت!

ن من شنیده بودم مسریه 

دکترم گفت ممکنه تو محیطی بوده ب بدنت سرایت کرده

احتمالا از استخره

پتو چرا دادم 😔

ممکنه از همون باشه.

شنیدم چند نفر پتو داده بودن بیرون برای شستشو واز اون طریق مبتلا شدن

متاسفانه چند سالیه بین مردم عادی شایع شده .

ای بابا ،رابطه مستقیم داره با اقتصاد مردم،،، بندگان خدا..... باید خود دولت دست بکار بشه، بیماری خیلی بد هستش و مرتب تکثیر میشن، باید سمپاشی بشه... 

آقا هستم 
دو هفته س نه دیگه خودشو قرنطینه کرده کسه دیگه ای نگرفته  داییم میگه چن تا پماد و این چیزا دادن ...

من پماد استفاده کردم ولی حس میکنم بدتر شده

همش دارم ی چیزی میشورم و ضدعفونی میکنم.خسته شدم😔

میترسم از بین نره

😐عدم بهداشت! ن من شنیده بودم مسریه  دکترم گفت ممکنه تو محیطی بوده ب بدنت سرایت کرده احتمالا ...

متاسفانه آره ،این بیماری از زمان قدیم شایع بوده و یک مدت هم ریشه کن شد، نمیدونم چه اتفاقی افتاد دوباره باز شروع شده. من تقریبا 20سال بود که نشنیده بودم

آقا هستم 
ای بابا ،رابطه مستقیم داره با اقتصاد مردم،،، بندگان خدا..... باید خود دولت دست بکار بشه، بیماری خیلی ...

با سمپاشی از بین میره؟

میتونیم خودمون سمپاشی کنیم؟