2777
2789
عنوان

ای کاش هیچ وقت روانشناس آرزوم نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 2809 بازدید | 80 پست
تا زمانی که شما بخونی هزارتا اتفاق افتاده تا اون موقع فرهنگ ها و قانون ها خیلی تغییرات توشون ایجاد م ...

کشورای دیگه هم فرش قرمز براتون پهن نمی کنن عزیزم

اونا خودشون تحصیلکرده ی بیکار دارن 

در هر صورت اگه خبره نباشید برای اونا نفعی ندارید

اگه خبره هم باشید که تو همین ایران هم می تونید موفق بشید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اینجا حیلی میان میکند روانشناسیم اخرش متوجه میشم دانشجوی کارشناسی هستند دیگه نجری شده سوال کمم بب ...

اطلاعات کلی تو پروفایلم هست و بنده نگین علینقی هستم، اسم و فامیل سرچ بشه تو سایت سازمان نظام روانشناسی کل مشخصات میاد که اون جا نوشته تاریخ عضویتم گذشته که به این خاطره فعلا حوصله روانشناسی رو ندارم به خاطر همین نرفتم بروزرسانیش کنم که ان شاء الله به زودی بروزرسانی میشه و اگر ببینم روحیاتم با این شغل مرتبطه احتمالا روانشناسی رو ادامه میدم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناس هستم ، روانشماس توانبخشی و معلولان بصورت خاص

وقتی که شغل مرتبط با رشتتون دارید باز راه براتون هموار تره

قدردان چیزی که دارید باشید و بیش تر تلاش کنید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
وقتی که شغل مرتبط با رشتتون دارید باز راه براتون هموار تره قدردان چیزی که دارید باشید و بیش تر تلاش ...

بله حتما ، امیدوارم که خدا هم برام موفقیت بیشتری قرار بده ، دوست دارم به پدر مادرم کمک کنم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
پرخاشگری عشقه؟

وقتی باهات همکاری می کنن و میری تو عمق زخم هاشون می بینی یه بچه کوچولوی جذاب زخمی خوابیده که نیازمنده کمکه و دیگه از پرخاشگری هاشون ناراحت نمیشی دلت می خواد بغل شون کنی و بگی دیگه تموم شد من کنارتم ولی خب جزو اخلاقیات روانشناسی نیست در آغوش گرفتن مراجع شاید جزو اخلاقیات تو کشور ما نباشه 

من یبار پیش روانشناس رفتم ولی درد زندگیمو بیشتر کرد فراموش کرده بودم برام واکاوی کرد کلا بهم ریختم

اگر موردی نیست میشه بگین بازم رفتین پیشش؟ و آیا رو گذشتت کار کرد که فراموش بشه؟ 

شما به هدف اولیه رسیدید، قرار نیست آخر راه باشه روی خودتون کار کنید، اگه اشتباهی هست رفع کنید بیش ...

حتما. خیلی ممنونم از صجبت هاای قشنگ تون

اگر موردی نیست میشه بگین بازم رفتین پیشش؟ و آیا رو گذشتت کار کرد که فراموش بشه؟ 

نه نرفتم

ببین من دوسال جنگیدم تا حال خوبمو بدست اوردم برای مشکلی رفتم پیش روانشناس بحث گذشته رو زوری پیش کشید خیلی ناراحت شدم 

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
روانشناس هستید یا ارشد روانشناسی دارید؟ این دو کاملا متفاوت هستن

ارشد روانشناسی بالینی خوندم اسم روانشناس رو هم دارم ولی دیدم با روحیاتم سازگار نیست فعلا کنار کشیدم و دارم رو خودم کار می کنم تا ببینم چی پیش میاد 

نهههه روانشانسی عششقههه بخاطر خودت بخون و بخاطر اونایی که واقعا قدر کمکتو میدونن 🙂 من خیلی شخصیت شن ...

منم آره ولی بیشتر دوست دارم رو اختلالات شخصیت کار کنم ولی کار رو اختلالات شخصیت تبحر و سواد خیلی بالا می خواد