2777
2789
عنوان

ای کاش هیچ وقت روانشناس آرزوم نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 2809 بازدید | 80 پست
من خودم افسردم رفتم مشاور همه چیش خوب بود فقط. راجبه آسیبای گذشتم چیزی نگف زیاد که چیکار کنم بیام بی ...

معمولا برای افسردگی کاری به گذشته ندارن وقتی ببینن اختلال جدی و عمقی هم وجود داره مجبور میشن رو بیارن به روان کاوی و روان تحلیل گری که روانکاوی هم کار هر روانشناسی نیست خیلی باید خبره و باتجربه باشن

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

منم آره ولی بیشتر دوست دارم رو اختلالات شخصیت کار کنم ولی کار رو اختلالات شخصیت تبحر و سواد خیلی بال ...

اررهه🥲🥲 و بدتر از همه عصاب میخاد خیلی درگیری فکریش زیاده روحو روان ادمو بهم میریزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نرفتم ببین من دوسال جنگیدم تا حال خوبمو بدست اوردم برای مشکلی رفتم پیش روانشناس بحث گذشته رو زور ...

آهان پس گذشته زوری پیش کشیده شده، مخصوصا تموم زخم ها هم تو همون گذشته ای هست که نباید پیش کشیده می شده و زخم ها تازه میشه 

وقتی زخم ها تازه میشه روانشناس دیگه باید از این جا به بعد بتونه همراه مراجع باشه که منم واقعا بلد نیستم به خاطر همین فعلا سعی می کنم سمت زخم ها و گذشته مراجع نرم 

از کجا پیدا کنم خب؟ 

تو شیراز دکتر حسین بقولی روان تحلیل گر خوبیه تو شهرهای دیگه رو نمی دونم ولی شاید با تحقیق از خود همکاران ما یا افراد غیر روانشناس بشه روانشناس های باتجربه رو پیدا کرد 

مثلا بگید روانشناس خانواده باتجربه می خوام، یه روانکاو خوب و کاربلد می خوام و... 

تمام مشخصاتم تو سایت سازمان نظام روانشناسی هست ولی فعلا به خاطر دو کیس بحرانی دارم به خودم استراحت ر ...

سلام من چون به شغل شما علاقه دارم دارم چنتا از تاپیک هاتون رو مطالعه میکنم 😅

چطوری میشه یه درمانگر اختلال شخصیت شد؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام من چون به شغل شما علاقه دارم دارم چنتا از تاپیک هاتون رو مطالعه میکنم 😅 چطوری میشه یه درمانگر ...

بزرگوارید شما ❤️

همین که روانشناسی بالینی بخونیم راهش بازه برامون، اما اختلالات شخصیت چون بینش به اختلال شون ندارند و یا کم بینش دارند و تا حد زیادی اختلال شده شده جزو شخصیت شون، روند کار سخت تر میشه و هر لحظه نیاز به مطالعات علمی و غیرعلمی کتاب ها و مقالات در مورد اختلافات شخصیت هست و همچنین تجربه هم می تونه در این بیماران به ما کمک کنه، مخصوصا استفاده از تجارب روان درمانگران باتجربه در زمینه اختلالات شخصیت 

بزرگوارید شما ❤️ همین که روانشناسی بالینی بخونیم راهش بازه برامون، اما اختلالات شخصیت چون بینش به ا ...

خیلی خیلی بابت اینکه وقت گذاشتید و جوابم رو دادید متشکرم🙏💗

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

میشه بگی چطور میشه اختلال شخصیت اجتنابی رو درمان کرد؟درمانش داروییه یا کلا شخصیتشه نمیشه عوضش کرد؟

اختلال شخصیت اجتنابی اگر به حد ترس شدید رسیده باشه نیاز به دارو هم داره 

اما به نظر من کنار دارو، گروه درمانی و طرحواره درمانی موثر هست و اگر طرحواره درمانی تو همون گروه درمانی اجرا بشه حس می کنم موثرتر باشه