2777
2789
عنوان

ای کاش هیچ وقت روانشناس آرزوم نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 2804 بازدید | 80 پست
اختلال شخصیت اجتنابی اگر به حد ترس شدید رسیده باشه نیاز به دارو هم داره  اما به نظر من کنار دا ...

خیلی سخته تا اخر عمرت این شخصیت رو داشته باشی و اذیت بشی و فقط بخای یکم کنترولش کنی ذاتا همیشه همراهته 

من این مشکل دارم تو زندگی متاهلیم ب مشکل خوردم شوهرم رفیق باز و خوش گذرون ولی من تک و تنهاو انزواطلب و افسرده از دستم خسته و سرد شده شوهر بیچارم

خیلی سخته تا اخر عمرت این شخصیت رو داشته باشی و اذیت بشی و فقط بخای یکم کنترولش کنی ذاتا همیشه همراه ...

عزیز دلم 💔💕

برای خدا غیرممکن معنی نداره 

به خدا هم توکل کن ،خودش بخواد غیرممکن، ممکن میشه اما صبر و تلاش هم زیاد می خواد 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم 💔💕 برای خدا غیرممکن معنی نداره  به خدا هم توکل کن ،خودش بخواد غیرممکن، ممکن میش ...

خدا منو با این شخصیت افرید ک اذیت بشم و اینطوری ازمایشم کنه  و یه عمر اینطوری زندگی کردم و هم خودم عذاب بکشم هم منفور دیگران بشم هم زندگیم خراب بشه و ماها گذشته و آینده پراسترس و ناراحتی داریم