بعضی دا فای اونموقع که لباشونو ژل میزدن ازکجا میدونستن ژلو والا من روحمم خبر نداشت الان چن ساله مد شده همه میزنن ولی بعضیا از اونموقع میزنن مثل دوس دخترای ارمین زارعی
اون موقعا با مواد سیلیکونی بود و خیلی وحشتناک میشدن مثه دوناتلا ورساچه
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان ك هيالورونيك اسيد هست و جذب ميشه بعد از مدتي انگار چيزي تزريق نكرده و هر وقتم بخاي ميتوني انزيم بزني انگار كاري نكرده ولي اون پاژ چندين مرحله و هزينه و بدبختي داشته
بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره
یعنی دوناتلا هم اون زمان از اون زلای قدیمی میزده قیافش داغون شده؟
اون کلی مواد سیلیکونی تزریق کرده بودن براش
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
من بچه بودم یادمه شراره رخام ژل زده بود،چقد برام عجیب بود
یا خیلی سال پیش،همسر حسین ماهینی خیلی زیاد ژل لب زده بود،چقد از نظر عجیب غریب بودن
الان هر کی لب طبیعی داره برام عجیبه😐
ما از دنیا عقبیم،اونایی زیادی جلوؤن،نمیدونم
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...