2777
2789
عنوان

ای کاش هیچ وقت روانشناس آرزوم نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 2812 بازدید | 80 پست

اشکالی نداره حتما سرنوشتت این شکلی بوده و تو نمیتونی تغییرش بدی یا باهاش مبارزه کنی فقط باید قبولش قبولش

ولی حالا که خودت به این نتیجه رسیدی که شغل خوبی نیست،  به نظرم اگه فکر میکنی امکان پذیره باید این شغل رو بذاری کنار و یا حدقل واسه یه مدت کوتاهی به روحت استراحت بدی

عب بابا امسال من میخواستم برم روانشناسی بخونم ک 🤦‍♀️😂

تا زمانی که شما بخونی هزارتا اتفاق افتاده تا اون موقع فرهنگ ها و قانون ها خیلی تغییرات توشون ایجاد میشه، فوقش تغییر نکرد همت باهم میشیم میریم کشورای دیگه 😉

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا زمانی که شما بخونی هزارتا اتفاق افتاده تا اون موقع فرهنگ ها و قانون ها خیلی تغییرات توشون ایجاد م ...

مگه کشورای دیگه روانشناس جذب می کنن؟

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
مطمئن هستید هیچ اشتباهی از طرف شما وجود نداره؟

اشتباه که محاله از من نباشه، اگر اشتباه نکرده باشم که گلگلی هم ندارم، اشتباهم اینه که احتمالا شغلی اومدم که مناسب روحیاتم نیست

روانشناسی خیلی شغل سختیه  من قبول دارم که سخته  مردم میان باید کلی براشون حرف بزنی آخرشم ...

بعضی هاشون واقعا عشقن 🤩🤩

نه که بگم مشکل ندارن یا پرخاشگری نمی کنن نه... 

اتفاقا پرخاشگری هاشونم عشقه

سلام من خیلی به روانشناسی علاقه دارم کتابای زیادی خوندم خب ولی یچیزی میخام برات بگم من خودمو ملزم نمیکنم به اینکه به کسی کمک کنم فقط به اونی کمک میکنم که ازم کمک بخاد کاملا درک میکنم مردم ما متاسفانه هم سوادشون پایینه هم خیلی بی منطقن مثلا انتظار دارن تو بهشون مشورت میدی بدون تلاش خودشون معجزه بشه 😂😂😂 یا مثلا میگی اقا به این دلایل شما با این خانوم تفاهم ندارید میگن فلان فلان شده ها همش دنبال بهانن که نزارن کسی ازدواج کنه اصلا خودتو ناراحت و نگران نکن کاااملا درکت میکنم و اینم بگم من فامیل دارم تو خارج جریان اروپاهم با اون همه فرهنگ مثل اینجاست😂😂

سطح تحصیلاتتون؟ رویکردتون؟ و شماره نظام؟

تمام مشخصاتم تو سایت سازمان نظام روانشناسی هست ولی فعلا به خاطر دو کیس بحرانی دارم به خودم استراحت روانی میدم جایی مشغول به کار نیستم 

و کلا رویکزدم التقاطی هست بسته به هر مراجعی رویکرد خاصی انتخاب می کنم و هدف اینه که درمانگر اختلالات شخصیت بشم

تمام مشخصاتم تو سایت سازمان نظام روانشناسی هست ولی فعلا به خاطر دو کیس بحرانی دارم به خودم استراحت ر ...

اینجا حیلی میان میکند روانشناسیم

اخرش متوجه میشم دانشجوی کارشناسی هستند

دیگه نجری شده سوال کمم

ببینم با کی طرف هستم.

من که به مشخصات شما دسترسی ندارم

💕